CompAir Ultima U75-U160 75-160 kW öljyttömät ruuvikompressorit

Kysy lisätietoa

Teho 75-160 kW

Paine 4-10 bar

Tuotto 6,7-23,3 m³/min

 

CompAirin Ultima-sarjan kompressorit tuottavat puhdasta, öljytöntä ja silikonivapaata paineilmaa kriittisiin paineilmakohteisiin.

Tuotettu paineilma täyttää korkeimmat laatuvaatimukset: ISO 8573-1 class 0 (2010) vaatimukset. Ne ovat paras valinta vaativimpiin öljyttömiin kohteisiin elintarvike-, juoma-, lääke-, elektroniikka- ja autoteollisuudessa.

Ultima-kompressorisarjan ainutlaatuinen ja patentoitu ratkaisu perustuu 2-vaiheiseen puristukseen, jossa kumpaakin vaihetta käyttää  kestomagneettimoottori. Näin ollen erillistä vaihdelaatikkoa ei tarvita ja puristusvaiheiden pyörimisnopeudet säädetään erikseen läpi koko säätöalueen, jolloin ruuvielementtien puristussuhde pidetään aina optimaalisena. Näin saavutetaan aina paras hyötysuhde riippumatta tarvittavasta tuottopaineesta tai paineilman määrästä.

Ultima käyttää tyhjäkäynnillä 45 % vähemmän energiaa kuin perinteiset kaksivaiheiset kompressorit. 160 kW kompressori käyttää tyhjäkäynnillä vain 8 kW. Ilmapään UltraCoat erikoispinnoite takaa parhaan hyötysuhteen sekä suojaa kompressoria koko elinkaaren ajan.

Asentaminen on yksinkertaista koska suljetun vesijärjestelmänsä ansiosta Ultima ei tarvitse sisäiseen jäähdytykseen ilmaa joten jäähdytysilmaa ei tarvitse kanavoida. Kompressorin tilantarve on keskimäärin 3,4 m³ pienempi (37 % vähemmän lattia-alaa) kuin perinteisillä kaksivaiheisilla öljyttömillä kompressoreilla. Asennus on helppoa ahtaisiinkin tiloihin.

Kompressori on hiljainen, joten se voidaan asentaa myös työtiloihin. 160 kW kompressorin melutaso on vain 69 dB(A)!

 

Lisätietoja tuotteista CompAirin sivuilta

 

Top