Kysy lisää Nederman pakokaasunpoisto ratkaisuista

Jarmo Mäkinen

Teollinen puhdistus ja työympäristö
Tuoteryhmäpäällikkö

TECAn pakokaasunpoistoratkaisu tarjoaa kokonaisvaltaisen hyödyn

Ajoneuvon tuottamat pakokaasupäästöt voivat moottorin kylmäkäynnistyksen yhteydessä saavuttaa myrkyllisen tason suljetuissa tiloissa. Hajutonta hiilimonoksidia kertyy sisäilmaan, vaikka ajoneuvoja ajettaisiin vain lyhyen ajan sisätiloissa. Työntekijöiden terveyden turvaamiseksi tulee ilmanlaatua parantaa pakokaasujen poistojärjestelmillä. Myös herkät elektroniset laitteet kärsivät ilman epäpuhtauksista.

Pakokaasunpoistojärjestelmät on suunniteltu monenlaiseen ammattikäyttöön esimerkiksi autokorjaamoille, paloasemille, katsastusasemille ja linja-autovarikoille. Järjestelmät ovat suunniteltu helpoksi asentaa ja turvalliseksi käyttää.

Tehokkaaseen järjestelmään kuuluu puhallinyksikkö, pakokaasuradat, imuvaunut, pakokaasuletkut sekä kohteen mukaan valitut suulakkeet.

TECA Oy:n valikoimasta löydät pakokaasunpoistoletkustot erilaisilla kiinnitysmekanismeilla, suulakkeilla ja radoilla sekä puhaltimet ja kelat imuletkuille. Meillä on usean kymmenen vuoden kokemus pakokaasunpoistojärjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä urakoitsijoiden kanssa. Luotamme Nedermanin laadukkaisiin pakokaasunpoistotuotteisiin.

 

pakokaasujen-poisto-220x160,c.jpg

Referenssit

Top