Push & Pull kärynpoistojärjestelmät - kysy lisää!

Markus Jansson

Ilmansuojelu
Tuoteryhmäpäällikkö

Rami Saviola

Länsi-Suomi
Myyntipäällikkö

JPV-Engineering ratkaisi uusien toimitilojen hitsauskärynpoiston Nedermanin suodattimilla

 

 

JPV-Engineering on erilaisia teräsrakenteita valmistava yritys Aurassa. He valmistavat ja asentavat teräsrakenteita, tekevät teollisuuden huolto- ja kunnossapitotöitä, kone- ja laiteasennuksia sekä asennusvalvontaa.

JPV-Engineering muutti uusiin tiloihin viime vuosikymmenen loppupuolella ja sen jälkeen tuli ajankohtaiseksi miettiä kolmen hallin kärynpoiston toteutusta. TECA valikoitui kärynpoiston toimittajaksi ja toimitti 2019 alussa kaikkiin kolmeen halliiin keskitetyn Push&Pull -ratkaisun kärynpoistoon.

Suurimpaan 1-halliin, joka on pituussuuntaan avoin, asennettiin mitoitukseltaan 21 000 m³/h FMC200-8A suodatin ja kahteen pienempään halliin molempiin 10 000 m³/h FMC200-4A suodattimella olevat järjestelmät. Näissä pienemmissä halleissa itse suodatin on eristetyssä tilassa hallin ulkopuolella. Järjestelmät toimitettiiin asennettuina ja käyttöönotettuina ns. avaimet käteen periaatteella. Kaikkien kolmen järjestelmän asennus suoritettiin kahden viikon aikana. 

Reilun parin vuoden käyttökokemuksen pohjalta sekä toimitusjohtaja Petri Väisänen että konepajan työnjohtaja Teemu Knuutila ovat hyvin tyytyväisiä järjestelmien toimintaan. 

Suurimman 1-hallin (60m x 20m) avoimen tilan käryt ovat pysyneet jopa yllättävän hyvin ” omalla puolella”, vaikka parhaimmillaan alueella työskentelee jopa 12-15 hitsaajaa samanaikaisesti. Hallissa imupuoli on toteutettu ns. ”kattoimuna”. Tässä hallissa hitsataan raskaita teräsrakenteita teollisuuden suurimpiin projekteihin.

”Rakennuksissa on öljylämmitys ja talvisin lämmityskustannukset ovat tippuneet todella reilusti, koska kierrätetään jo kerran lämmitetty ilma takasin halliin TECAn järjestelmän kautta ” toteaa konepajan työnjohtaja Teemu Knuutila.

 

Kuvassa 1-hallin FMC200-8A suodatin 

 

Tutustu Push&Pull -järjestelmään

Pienempiin 2 ja 3 -halleihin on toimitettu molempiin TECAn maahantuomat Fini Plus 8-10 kompressorit puhtaan ja kuivan paineilman tuottamiseen hallin yleisiin tarpeisiin ja suodatinpatruunoiden puhdistusprosessiin.

Kompressorin valinnassa on tärkeää valita oikean kokoluokan laite jotta vältytään turhilta käyttökustannuksilta ja laite tuottaa oikean määrän ilmaa.

TECA auttaa oikean laitteiston valinnassa: teemme kartoituksen jossa käymme läpi kohteen kulutustarpeet. Tutustu paineilman vuotokartoitukseen oheisesta esitteestä ja varaa ilmainen kartoituskäynti jättämällä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta.

TECA Paineilman vuotokartoitukset -esite

 

Liittyvät tuoteryhmät

Liittyvät ratkaisut ja palvelut

Kysy lisätietoa:
me autamme!

Asiantuntijamme auttavat sinua löytymään oikean ratkaisun kohteeseesi.

Sovitaan tapaaminen, kartoitetaan kohde ja suunnitellaan sinne tehokas ratkaisu.

Top