Ota yhteyttä niin tarjoamme toimintaanne tukevan huoltosopimuksen!

Jukka Loukkola

Huoltopäällikkö

Juha Kari

Huoltoinsinööri

Huoltosopimus ja ennakkohuolto-ohjelmat

Merkittävä osa TECAn palvelukonseptia on erilaiset huoltopalvelut. Teemme huoltoja hyvin erilaisissa prosesseissa ja erilaisilla toimialoilla. Huollamme omassa valikoimassamme olevien tuotteiden ja järjestelmien lisäksi myös paljon muita tuotemerkkejä.

Tyypillinen tilanne on sellainen, että huoltotarve havaitaan silloin kun se vaikuttaa jo tuotantoon tai pahimmassa tapauksessa on jo aiheuttanut laitteen rikkoutumisen tai jopa koko tuotannon seisokin. TECA pyrkii toiminnallaan välttämään tällaisia tilanteita asiakkaidensa prosesseissa tarjoamalla aina asiakkaan tarpeeseen sopivaa huolto- ja varaosasopimusta. Hyvin suunnitellulla ennakkohuolto-ohjelmalla varmistetaan prosessien toimiminen moitteettomasti.

Huoltosopimuksen ja ennakkohuolto-ohjelman laatiminen aloitetaan laitekartoituksella, jossa laaditaan lista kaikista laitteista ja kohteista, joille suunnittelemme huolto-ohjelman, huomioiden käyttökohteen olosuhteet ja kaikkien koneiden todelliset käyttötunnit.

Suodatinjärjestelmän vuosihuoltotarkastus ja paineilmalaitteiden määräaikaishuolto samalla huoltokäynnillä ovat tyypillinen esimerkki huoltosopimuksesta, jonka avulla tuotannon kannalta kriittiset laitteet pysyvät kunnossa ennakkohuoltojen avulla. Lisäksi kuluvien osien saatavuus turvataan vaivattomasti ja varmistetaan asiakkaan tuotantovarmuus.

Huoltosopimus määritellään aina asiakkaan kanssa yhteistyössä ja räätälöidään laitteiden käyttäjille kuhunkin käyttökohteeseen parhaiten soveltuva ennakkohuolto-ohjelma.

Kysy lisätietoa:
me autamme!

Asiantuntijamme auttavat sinua kohteeseesi asennuksessa tai huollossa.

Sovitaan tapaaminen, kartoitetaan kohde ja suunnitellaan sinne tehokas ratkaisu.

Top