Kysy lisää asennuspalveluista!

Jukka Loukkola

Huoltopäällikkö

TECAn palvelukonseptin ytimessä on osaava huoltotiimi

Huolto- ja korjaustoiminnan lisäksi tiimi tekee kartoituksia, modernisointeja, asennuksia, käyttöönottoja ja niihin liittyviä koulutuksia. Tätä toimintaa tukee tuoteasiantuntijamme sekä laaja varaosavalikoima omassa varastossamme Vantaalla.

Asennamme yksittäisiä laitteita sekä kokonaisia järjestelmiä. Asennettava tuote voi olla esimerkiksi yksittäinen letkukela tai kompressori.

Järjestelmäasennuksista hyviä esimerkkejä ovat kokonaiset hydrauliikkajärjestelmät putkistoineen tai purunpoistojärjestelmä suodatuksella ja putkistoilla.

Projektoinnissa ja järjestelmien suunnittelussa TECAn tuoteryhmäpäälliköt auttavat asiakasta löytämään TECAn laajasta tuote- ja ratkaisuvalikoimasta asiakkaan prosessiin sopivan kokonaisuuden. Mitoitamme toteutettavan kokonaisuuden aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

 

Tarvittaessa asiakas saa kaiken avaimet käteen -periaatteella.

Kun toteutamme kokonaisuuksia, yksi oleellinen osa onnistunutta toimitusta on käyttöönotto ja asiakkaan koulutus. Projektipäällikkömme käy asiakkaan kanssa läpi järjestelmän ja sen ominaisuudet sekä kouluttaa järjestelmää käyttävät henkilöt.

Onnistunut projekti päättyy vasta sitten kun kaikki uutta tai modernisoitua järjestelmää käyttävät työntekijät on perehdytetty.

Kysy lisätietoa:
me autamme!

Asiantuntijamme auttavat sinua kohteeseesi asennuksessa tai huollossa.

Sovitaan tapaaminen, kartoitetaan kohde ja suunnitellaan sinne tehokas ratkaisu.

Top