Öljysumuratkaisut TECAlta, kysy lisää!

Mika Rytkönen

Ilmansuojelu
Myyntipäällikkö

Turvallinen työympäristö öljysumunpoistimella

 

 

3-vuorokäyttöön suunniteltu öljysumunerotin voidaan kytkeä yhteen tai useampaan koneistuskeskukseen. Nederman Filtac erottimet eivät tarvitse suodattimen lepo/palautumisaikaa, vaan niitä voidaan käyttää katkeamattomassa vuorokäytössä. Järjestelmään voidaan kytkeä myös paine ohjattu taajuusmuuttaja, joka takaa aina tilanteen vaatiman paineen ja ilmamäärän. Taajuusmuuttajaa käytettäessä säästyy energiaa, koska sähkömoottori pyörii vain tarvittavalla nopeudella. Esimerkiksi useamman suljetun koneistuskeskuksen työvaiheen aikana, kun kaikissa koneissa on luukut kiinni, ei tarvita suurta ilmamäärää. Suoraohjattu sähkömoottori pyörisi aina vakiokierroksilla, kun taas paineohjattu taajuusmuuttaja säätää tässä tilanteessa sähkömoottorin kierrosnopeuden alhaiseksi.

Kaikkiin Nederman Filtac erottimiin voidaan asentaa viimeiselle suodatustasolle HEPA suodatin, jolloin suodatettu ilma on turvallista palauttaa työtilaan. Kun suodatettu ilma palautetaan takaisin työtilaan, säästetään talviaikana huomattavasti lämmityskuluissa. Nederman Filtac öljysumunerotin on suunniteltu käsittelemään suurta määrää emulsiosumua jatkuvassa käytössä. Erotin on kehitetty silmälläpitäen suurta suodatuskykyä ja pieniä huoltokuluja.

Malleja löytyy yhdelle koneistuskeskukselle ja suurempia yksiköitä, jotka voidaan yhdistää useammalle koneistuskeskukselle. Mallistossa on omat erottimet (OMF) emulsio- ja (OSF) öljykäyttöön. Vakiomalleja löytyy 1000m3/h välein ja erottimia voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan, vaikka 30000m3/h ilmamäärälle. Tarvittaessa TECA:n henkilökunta auttaa oikean laitteiston mitoituksessa. Ota yhteyttä ja sovi ilmainen mitoitus tarvittavasta laitteistosta.

Yhdelle koneistuskeskukselle tai sorville, ilmamäärä 1000m3/h. Voidaan asentaa koneistuskeskuksen katolle, keskuksen viereen lattialle tai vaikka konepajan seinälle. Asennuspaikkaa valitessa tulee huomioida helppo pääsy erottimelle suodatinten vaihdon yhteydessä ja vuoto öljyn valutus takaisin koneelle tai keräyssäiliöön.

Useammalle koneistuskeskukselle yhteinen yksikkö, ilmamäärä esimerkiksi 12000m3/h. tai asiakkaan tarpeen mukaan.

Liittyvät ratkaisut ja palvelut

Kysy lisätietoa:
me autamme!

Asiantuntijamme auttavat sinua löytymään oikean ratkaisun kohteeseesi.

Sovitaan tapaaminen, kartoitetaan kohde ja suunnitellaan sinne tehokas ratkaisu.

Top