Haluatko letkut järjestykseen? Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Janne Volanen

Hydrauliikka
Tuoteryhmäpäällikkö

Letku on keskeinen komponentti hydrauliikkajärjestelmässä

Letku on keskeinen komponentti hydrauliikkajärjestelmässä ja sillä on rajallinen elinikä. Korkeapainehydrauliikassa vanha ja kulunut letku on merkittävä taloudellinen riski ja turvallisuusriski. Letkuja tulisikin tarkastaa ja vaihtaa ennakoivasti.

On tyypillistä, että letkuja vaihdetaan vasta kun letku hajoaa tai huomataan muutoin huonokuntoiseksi. Huollon suorittaja asentaa letkuja jotka tekniseltä kuvaukseltaan vastaavat alkuperäisä, tai muutoin havaitaan sopivaksi.

Usein hajonnut letku korvataan sillä, mitä sattuu olemaan saatavilla – letkun sopivuudesta riippumatta. Letkujen hoitotoimenpiteet suoritetaan usein yrityksen oman henkilökunnan ja monen ulkoisen huoltopalveluja tarjoavan yrityksen toimesta. Tästä seuraa pahimmillaan se, että yrityksellä ei ole kokonaisvaltaista kuvaa siitä mitä letkuja on käytössä ja milloin ne on syytä vaihtaa.

TECAn Hose Management -palvelu ratkaisee yllä mainitut ongelmat. Suoritamme laitoksessa katselmuksen missä kaikki letkut inventoidaan ja niille luodaan tekninen kuvaus sekä referenssinumero. Letkujen kunto tarkastetaan ja tarkastuksen perusteella suositellaan tarpeenmukaista uusimista sekä luodaan tarkastus- ja huolto-/vaihto ohjelma. Jatkossa TECA suorittaa aikataulutetun kuntotarkastuksen tai kouluttaa asiakkaan henkilökunnan tekemään tarkastus itse.  Alkuperäisessä inventaariossa luotu letkurekisteri takaa, että juuri oikeanlainen letku toimitetaan ennakoivasti. Lisäksi TECA antaa ehdotuksia letkutuksen kehittämiseen, jotta käytettävyys ja turvallisuus paranevat.

Hose management järjestelmä takaa, että tuotantokatkoksia huonokuntoisten letkujen takia ei ole.

Liittyvät tuotteet:

Kysy lisätietoa:
me autamme!

Asiantuntijamme auttavat sinua löytymään oikean ratkaisun kohteeseesi.

Sovitaan tapaaminen, kartoitetaan kohde ja suunnitellaan sinne tehokas ratkaisu.

Top