Pyydä lisätietoja hyllytyspalveluistamme!

Lauri Mielonen

Tiimipäällikkö
Tekninen myyjä

Tuotannon toimintavarmuus taataan hyllytyspalvelulla

 

 

Asiakkaamme koneenrakentaja -toimialalla luottavat tarjoamaamme hyllytyspalveluun. Laadukkaan teknologian, automaation ja palveluiden tuottaminen vaati kumppaniverkoston toimivan yhteistyön – TECA palvelee tuotantoprosessia tuotetietämyksellään sekä luotettavalla hyllytyspalvelulla suoraan tuotantokeskukseen.

Tehtaan tuotantolinja tarvitsee tuotteita jatkuvasti, ilman toimitusviiveitä. Tuotannon tehokkaan toiminnan varmistamiseksi, yleisimmät asennustuotteet pitää olla nopeasti ja hyvällä toimitusvarmuudella saatavissa asennuspaikoilla.

TECA rakensi yhdessä asiakkaan tuotannonohjauksen kanssa toimivan KANBAN hyllytysratkaisun liittimille ja putkistokomponenteille. TECAn tarjoamien tuotteiden saatavuus auttaa varmistamaan tehokkaan tuotannon. TECA toimittaa 2 kertaa viikossa tuotteet tuotelaatikoihin eri asennuspaikoille. Hyllytystuotteita asennuspaikoilla on noin 3000 kpl – tuote-ohjelmaan kuuluu muun muassa TECAn putkiliittimet, letkut ja mittaliittimet.

Oleellinen osa toimivaa hyllytyspalvelua on sen kehittäminen vastaamaan tuotannon muuttuvia tarpeita. Asiakkaamme hyllytys uusittiin ja päivitettiin 2015 marraskuussa. TECAlta projektissa mukana olivat tuotepäälliköt ja asiakaspalvelun vastaavat henkilöt. TECAn säännöllinen hyllytyspalvelun ylläpito pitää sisällään inventoinnit sekä uusien tuotteiden tuominen kattavaan hyllytyspalveluun.

Hyllytystuotteet ja hyllytyksen jatkuva optimointi on onnistunut erinomaisesti ja lisännyt asiakkaan prosessin tuottavuutta.

Hyllytyksen toimivuus on riippuvainen jatkuvasta ja dynaamisesta optimoinnista, joka tuodaan toteutukseen välittömästi asiakkaan tuotannon mukaisesti. Asiakkailtamme on saatu jatkuvasti hyvää palautetta palvelun toimivuudesta ja TECAn ammattimaisesta toiminnasta. Palvelun onnistumisesta kertoo myös se, että asiakkaiden tuotannossa näkyy yhä enemmän TECAn laadukkaita tuotteita, joiden saatavuus varmistetaan hyllytyksellä eri puolilla tehdasta sekä optimaalisena varastointina TECAn varastotiloissa.

 

Liittyvät tuoteryhmät

Liittyvät ratkaisut ja palvelut

Kysy lisätietoa:
me autamme!

Asiantuntijamme auttavat sinua löytymään oikean ratkaisun kohteeseesi.

Sovitaan tapaaminen, kartoitetaan kohde ja suunnitellaan sinne tehokas ratkaisu.

Top