Ota yhteyttä meihin, niin suunnittelemme teille sopivimman tavan järjestää koulutus!

Jukka Loukkola

Huoltopäällikkö

Hyvät koulutus- ja kehitysohjelmat auttavat sinua säilyttämään oikeat ihmiset ja kasvattamaan tuottavuutta

On todettu, että työntekijöiden kouluttaminen on huomattavasti kustannustehokkaampaa kuin uusien työntekijöiden palkkaaminen.

Menestyneimmät yritykset investoivat koulutusohjelmiin, koska he tietävät, että investoinnista hyötyy koko organisaatio. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä:

  • Organisaation kasvu
  • Vähentynyt henkilöstövaihtuvuus
  • Lisääntynyt työntekijöiden motivaatio
  • Parannettu tuottavuus

 

TECAn koulutusohjelma tarjoaa räätälöityjä ja asiakaslähtöisiä koulutuspalveluita teollisuuden ja huoltopalveluiden henkilökunnalle

Työskenteletkö teollisuustuotteiden parissa säännöllisesti tai jopa päivittäin? Teollisuustuotteiden ja järjestelmien oikeaoppinen käyttäminen edellyttää hyvää tietämystä siitä, miten ne toimivat ja miten niitä ylläpidetään.

Näiden työkalujen ja tuotteiden oikeaoppinen käyttö lisää turvallisuutta ja vähentää riskejä - niin käyttäjälle kuin ympäristöllekin. Sopivan koulutuksen ansiosta käyttäjä voi operoida työkaluja ja järjestelmiä turvallisesti ja asianmukaisesti.

Koulutuksissa on käytössään erityiset työkalut käytännön harjoitteluun, työkalujen korjaamiseen ja palvelukoulutukseen. Koulutuksia voidaan järjestää hyvin joustavasti joko asiakkaan tai TECAn omissa tiloissa. Digitaalinen koulutustarjonta ja valmiit koulutusmateriaalit ovat myös saatavilla sopimuksen mukaisesti.

 

Referenssit

Kysy lisätietoa:
TECA Koulutuspalvelut

Ota yhteyttä meihin, niin suunnittelemme teille sopivimman tavan järjestää koulutus!

Top