Teollisen puhdituksen asianatuntija palveluksessasi!

Jarmo Mäkinen

Teollinen puhdistus ja työympäristö
Tuoteryhmäpäällikkö

Painepesujärjestelmät vaativiin kohteisiin

Keskuspesujärjestelmä on oikea vaihtoehto, silloin kun tarvitaan toistuvaan pesuun tehokas ja joustava vaihtoehto. Keskuspesujärjestelmä säästää tilaa ja antaa mahdollisuuden suunnitella pesupaikka pesutarpeen mukaan. Järjestelmiä on käytössä kevyen ja raskaan kaluston pesupaikoilla, suurissa teollisuushalleissa (esimerkiksi paperitehtaissa), elintarviketeollisuudessa, maataloudessa sekä korjaamoilla.

Keskuspesujärjestelmän ydin on pesutarpeeseen oikein mitoitettu kiinteä painepesuyksikkö. Pesuyksikön valintaan vaikuttaa pesupisteiden määrä, tarvitaanko kylmää vai kuumaa pesuvettä, sijoitetaanko pesuyksikkö sisä- vai ulkotiloihin sekä mikä on virtalähde.

Tehokkaasti toimivaan pesujärjestelmään suunnitellaan optimaalinen putkisto, oikein sijoitetut ulosottopisteet sekä pestävän kohteen mukaan valittavat varusteet (esim. letkukelat, suihkuputket ja lattiasuulakkeet). TECA pesurata on hyvä lisävaruste silloin kun pesupaikalla pestävä kohde ei välttämättä ole aina samalla paikalla. Pesurata pitää pesuletkut järjestyksessä ja helpottaa työskentelyä liikkuvissa kohteissa.

TECA auttaa tehokkaan keskuspesujärjestelmän suunnittelussa tai vanhan järjestelmänne optimoinnissa. Voimme toimittaa järjestelmän myös avaimet käteen periaatteella. TECAn tekemät vuosihuollot sekä laaja varuste- ja varaosavalikoimamme takaa järjestelmänne toimivuuden.

Ratkaisu Keskuspesujärjestelmät

Referenssit

Top