Kysy lisää liitostekniikoista ja liittyvistä tuotteista

Juho Koivikko

Putkiliittimet
Tuoteryhmäpäällikkö

Janne Volanen

Hydrauliikka
Tuoteryhmäpäällikkö

Räätälöidyt tuotekoulutukset tehostavat toimintaa

 

 

Menestyneimmät yritykset investoivat koulutusohjelmiin, koska he tietävät, että investoinnista hyötyy koko organisaatio. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä:

  • Organisaation kasvu
  • Vähentynyt henkilöstövaihtuvuus
  • Lisääntynyt työntekijöiden motivaatio
  • Parannettu tuottavuus

Tarjoamme liitostekniikkakoulutuksia asiakkaillemme joilla on tarve kehittää putkistoja ja ottaa käyttöön mahdollisimman tehokkaat liitostavat. Usein haasteena koetaan tiedon puute erilaisista liitostekniikoista. Suunnittelijat ja ostajat tarvitsevat päivitettyä tietoa moderneista putkiliitoksista ja asentajat tarvitsevat päivitetyt asennusohjeet putkistoille sekä putkien tehokkaalle kannakoinnille.

 

TECA tarjoaa liitostekniikkakoulutuksia asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöitynä. Koulutus voi sisältää esimerkiksi seuraavat kokonaisuudet: DIN/ISO putkiliitokset, JIC putkiliitokset; ORFS putkiliitokset, instrumentointiputkiliitokset, standardikannakoinnit ja TEEKAY matalapaineliitokset.

Räätälöidyt koulutusohjelmat on helppo toteuttaa joko asiakkaan eri toimipisteissä tai esimerkiksi skypen välityksellä usealle eri toimipisteelle samanaikaisesti asiakkaan niin toivoessa. Kouluttajiemme kokemuksen mukaan useasti kuitenkin tehokkain tapa on face to face -koulutus jolloin kaikki koulutukseen osallistuvat pääsevät esimerkiksi tutustumaan koulutusohjelmassa oleviin tuotteisiin.

Liittyvät tuoteryhmät

Liittyvät palvelut

Kysy lisätietoa:
me autamme!

Asiantuntijamme auttavat sinua löytymään oikean ratkaisun kohteeseesi.

Sovitaan tapaaminen, kartoitetaan kohde ja suunnitellaan sinne tehokas ratkaisu.

Top