CompAir D15H-D110H 15-110 kW öljyttömät ruuvikompressorit

Kysy lisätietoa

Teho 15-110 kW

Paine 5-10 bar

Tuotto 0,32-18,55 m³/min

 

Ei öljyä - ei riskejä. CompAirin DH-sarjan öljyttömät ruuvikompressorit tuottavat täysin öljytöntä ilmaa kustannustehokkaasti ja luotettavasti.

Kompressoreissa ei käytetä öljyä eikä riskiä öljyn joutumisesta paineilmaan ole. Kompressorin tuottama paineilma on ISO 8573-1 luokka 0 (2010) sertifioitu ja silikonivapaa.

Suoravetoinen moottori, jossa ei ole vaihteita tai hihnoja maksimoi tehokkuuden. DH-kompressoreissa on huomattavasti vähemmän liikkuvia osia kuin vastaavissa kompressoreissa, mikä vähentää vioittumisen mahdollisuuksia. Lisäksi alhaisemmat nopeudet ja tasapainotetut laakerikuormat pidentävät ilmapään käyttöikää.

Poikkeuksellisen alhaisten käyttölämpötilojen <60°C ansiosta saavutetaan lähes isoterminen puristus. Tämän vuoksi ei myöskään tarvita sisäistä jälkijäähdytintä, mikä pienentää painehäviön minimiin.

Voiteluaineena vesi  - veden puhdistusjärjestelmässä käytetään RO kalvosuodatusta. Tuloksena on laadukas ruiskutusvesi, joka voitelee, tiivistää ja jäähdyttää puristusprosessin.

 

Lisätietoja tuotteista CompAirin sivuilta

 

 

 

Top