Teekay -asiantuntijat palveluksessasi!

Henri Stenroos

Pneumatiikka ja teollisuuspalkeet
Tuoteryhmäpäällikkö

Mikko Maunu

Pohjois-Suomi ja jälleenmyynti
Asiakasryhmäjohtaja

Raakavesilinjan liitokset tehtiin Teekay -liittimillä

 

 

Muonionjoen ja Pajalan Kaunisvaaran kaivoksen välille rakennettiin 18 km mittainen raakavesilinja. Rakennusprojekti aloitettiin vertailemalla eri liitostekniikoita putkien liittämiseen. Raakavesilinjan rakentamisessa on ehdottoman tärkeää valita toimivimmat liitinratkaisut kustannus- ja ajansäästön saavuttamiseksi. Oikealla liitinratkaisulla työn kuormittavuus vähenee huomattavasti ja rakennusprosessi sujuu aikataulussa.

Pajalan kaivoksen raakavesilinjan rakentamisessa käytettiin TECAn tarjoamaa Teekay Axiflex putkiliitinmallistoa.

 

Pohditko kumpi on parempi vaihtoehto putkien liittämiseen hitsaus vai Teekay -liittimet?

Voit laskea oheisen laskurin avulla millaisen kustannussäästön saat käyttämällä Teekay -putkiliittimiä. 

Laske, ylläty ja jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä jotta kohteeseesi saataisiin parhaiten sopiva vaihtoehto.

Teekay-laskuri

Liittimen koko - mm Asennusaika hitsaamalla-liitos minuuttia Asennuksen kustannus hitsaamalla Asennusaika TEEKAY Liittimellä-liitos minuuttia Asennuksen kustannus TEEKAY liittimellä Asennusaika erotus min - liitos Asennuksen kustannusten SÄÄSTÖ Hitsaus-TEEKAY Kustannustehokkain ratkaisu
{{item.connector}} mm {{item.installationTimeWelding}} min {{calcWeldingPrice(item) | number:2}} € {{item.installationTimeTeekey}} min {{calcTeekeyPrice(item) | number:2}} € {{calcInstallationDifference(item)}} min {{calcPriceSaving(item) | number:2}} € {{mostEffectiveSolution(item)}} {{mostEffectiveSolution(item)}}

Lue lisää

Teekay putkiliittimet

Teekay putkiliittimien avulla voidaan tehdä putkiliitos laipoittamatta, hitsaamatta tai ilman urien tai kierteiden tekoa. Yksinkertaisesti keskittämällä kaksi putkea vastakkain ja liittämällä ne yhteen Teekay putkiliittimillä, tilaa, aikaa, painoa ja kokonaiskustannuksia säästäen. Teekay putkiliittimiä on valmistettu yli kolme vuosikymmentä ja toimitettu yli 85een maahan. Kohteita ovat mm. OEM, Infrarakentaminen, vesi ja viemärilaitokset, laivanrakennus, energia ja voimalaitokset, kaivosteollisuus, prosessiteollisuus sekä lukuisat muut teollisuuden kohteet. Kokoluokat kattavat 21,3 mm lähtien aina 4200 mm asti.

Tutustu valikoimaan

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin meiltä ollaan yhteydessä!

 

Henri Stenroos

Pneumatiikka ja teollisuuspalkeet
Tuoteryhmäpäällikkö

Mikko Maunu

Pohjois-Suomi ja jälleenmyynti
Asiakasryhmäjohtaja

Jätä yhteydenottopyyntö

Lomakkeen lähetys onnistui
Virhe lomakkeen lähetyksessä. Yritä myöhemmin uudelleen.

Teekay Axiflex on korkealuokkainen joustava putkiliitin, joka sallii huomattavan kulmapoikkeaman putkilinjoissa. Se sallii myös aksiaalista joustoa (esim. lämpöliikkeitä ja samankeskeisyysvirheitä). Axiflex on suosittu vaihtoehto vesihuoltoprojekteissa, infra, tie- ja vesirakentamisessa sekä LVI-rakennuskohteissa. Axiflex liittimissä on kaksi lämpölaajenemista ja kutistusta sallivaa huulitiivistettä. Huulitiiviste painautuu putken pintaan vasten ja muodostaa tiivistyksen. Tiivisteet ovat suunniteltu kestämään putkien sisäistä painetta. Paineen lisääntyessä tiiviste painautuu entistä lujemmin putken pintaa vasten progressiivisesti. Putket täytyy olla asianmukaisesti tuettu molemmin puolin liitosta. Ruostumattoman ja kestävän rakenteen ansiosta TECAn Teekay tuotteet tuovat huomattavia säästöjä painossa verrattuna valurautaliittimiin.

Liittyvät tuoteryhmät

Teekay Axiflex putkiliitostekniikka toimii erinomaisesti raakavesilinjassa käytetyn pinnoitetun 900 mm teräsputken liitoksiin. TECAn liitostekniikkaratkaisu mahdollisti raakavesilinjan nopeat asennukset ilman erikoistyökaluja ja korkeita kustannuksia.

Pyydä liitinasiantuntijaamme esittelemään ja kertomaan lisää eri liitosratkaisuista, teknisistä soveltuvuuksista ja liittimien ominaisuuksista, sekä tekemään tarvittaessa vertailulaskentaa muihin liitostapoihin verraten.

Liittyvät ratkaisut ja palvelut

Kysy lisätietoa:
me autamme!

Asiantuntijamme auttavat sinua löytymään oikean ratkaisun kohteeseesi.

Sovitaan tapaaminen, kartoitetaan kohde ja suunnitellaan sinne tehokas ratkaisu.

Top