Kysy hydrauliikan asiantuntijoiltamme lisätietoja palveluistamme!

Petri Kallio

Hydrauliikka-, pneumatiikka- ja voitelujärjestelmät
Myyntipäällikkö

Kalle Lindgren

Hydrauliikka-, pneumatiikka- ja voitelujärjestelmät
Myyntipäällikkö

Vankalla kokemuksella hydrauliikkajärjestelmien asennukset ja huollot

 

 

Hydrauliikkahuollot ja siihen liittyvät oheispalvelut ovat merkittävä osa palveluvalikoimaamme.

 

Teollisuushydrauliikan toteutukset ja huollot tehdään yli 30 vuoden kokemuksella ja laajan tuotevalikoiman tukemana.

 

Asennus- ja huoltopalvelut hydrauliikkajärjestelmien osalta voidaan jakaa kuuteen eri palvelutuotteeseen.

Asennukset

Asennamme avaimet käteen periaatteella hydrauliikkajärjestelmiä tai pienempiä laitekokonaisuuksia. Käytämme tarkastuslaitosten sertifioituja liittimiä, putkia, kannakkeita sekä letkuja. Teemme järjestelmien ja koneiden letkutuksia, huuhteluita, puhtausluokituksia, koeponnistuksia, järjestelmien perussäädöt sekä käyttöönotot.

Ennakkohuollot

Ennakkohuollot perustuvat yleensä voimassa olevaan huoltosopimukseen. Asiakas voi tietenkin tilata ennakkohuollon myös ilman huoltosopimusta. Ennakkohuolto voidaan valmistella analysoimalla laitteiden kunto etukäteen esimerkiksi paine-, virtaus- ja lämpötilamittauksilla, öljyjen epäpuhtausmittauksilla sekä käyttöhenkilökunnan haastatteluilla.

Modernisoinnit

Toteutamme olemassa olevien hydrauliikkajärjestelmin korvaamista kokonaan tai osittain suoritusarvojen parantamiseksi. Modernisoinneilla tehostetaan asiakkaan laitteiden ja prosessien tuottavuutta sekä parannetaan hydrauliikkajärjestelmän käyttövarmuutta.

Järjestelmien kartoitukset (auditointi)

Teemme joko koko hydrauliikkajärjestelmän kartoituksia tai tietyn osa-alueen kartoituksia. Kartoitukset tehdään pääasiassa visuaalisesti ja kartoitusten yhteydessä voidaan myös kartoittaa järjestelmään liittyvät dokumentit.

Korjauspalvelut

Korjaamme hydrauliikkalaitteita sekä hydrauliikkajärjestelmiä. Varsinaisen korjaustyön lisäksi asiakas saa meiltä kattavan valikoiman alkuperäisiä sekä korvaavia varaosia ja tarvikkeita.

Korjaustyötä tehdään myös meidän omalla korjaamollamme. Olemme Enerpac hydrauliikkatyökalujen tehtaan valtuuttama huoltopiste.

Varaosat

Suoritamme varaosakartoituksia järjestelmiin ja varastoihin. Toimitamme varaosat merkistä riippumatta ja selvitämme korvaavien tuotteiden yhteensopivuudet (tarvittavien lisäosien toimittaminen korvaavan tuotteen mukana asennusta varten).

Kysy lisätietoa:
me autamme!

Asiantuntijamme auttavat sinua kohteeseesi asennuksessa tai huollossa.

Sovitaan tapaaminen, kartoitetaan kohde ja suunnitellaan sinne tehokas ratkaisu.

Top