Öljysumuratkaisut TECAlta, kysy lisää!

Mika Rytkönen

Ilmansuojelu
Myyntipäällikkö

Turvallinen työympäristö Nederman öljysumunpoistoratkaisuilla

Öljysumu johtaa lähes aina öljyisiin tiloihin, laitteisiin ja tuotteisiin. Modernit metallintyöstökoneet hyödyntävät usein epäpuhtauksille herkkiä elektroniikkakomponentteja. Häiriöt elektroniikassa haittaavat huomattavasti tuotantoprosesseja, ilmaan jäänyt öljysumu voi saastuttaa ohjauskeskusten piirilevyt kauttaaltaan. Öljysumun saastuttamat työskentelytilat ovat myös iso henkilöstöriski. Öljysumun poistaminen on siksi välttämätöntä työpaikan turvallisuuden ja puhtauden kannalta.

Öljysumu voi pahimmillaan levittäytyä laajalle alueelle, mikä johtaa liukkaisiin lattioihin ja työpintoihin. Lähes kaikki työstötoimet tuottavat jonkin verran öljysumua.

On hyvin tiedossa, että pitkäaikainen ja toistuva altistus öljytuotteille voi olla haitallista terveydelle. Riittävä ilmanvaihto on siis varmistettava kaikissa työolosuhteissa.

Nederman öljysumunpoistimet ovat suunniteltu käsittelemään suuria määriä emulsiosumua jatkuvassa käytössä - taaten öljyvapaan ilman työympäristössä. Laadukkaat suodatinmateriaalit vähentävät käyttökustannuksia ja varmistavat optimaalisen käynnin. Ainutlaatuinen, patentoitu Fibre Drain ™ -teknologia takaa korkean suorituskyvyn vaativissakin kohteissa.

Nederman tarjoaa monenlaisia suodattimia, jotka kattavat koko kirjon aina märästä keskimärkiin sekä kuiviin käyttökohteisiin.

Tarjoamme maksuttoman kartoituksen öljysumun poistamisesta tuotantotiloistanne

Lunasta tarjous
nederman_öljysumunpoisto
Top