Kysy lisää kohdepoisto- ratkaisuistamme!

Janne Fremling

Työympäristö
Tuotepäällikkö

Hitsauskärynpoisto suoraan kohteesta

Hitsauskäryt ja monet muut haitalliset epäpuhtaudet pitää poistaa suoraan työkohteesta niin, etteivät ne pääse työntekijän hengitysilmaan. Tehokkain tapa poistaa epäpuhtaudet suoraan kohteesta on käyttää Nedermanin kohdepoistoletkustoja sekä suodattamia. TECAn laajasta kohdepoistoletkustovalikoimasta löydät ratkaisun kaikkiin käyttötilanteisiin. Robottihitsaukseen kärynpoistoratkaisut on hyvä toteuttaa kohteeseen räätälöityjen imuhuuvien kanssa.

Hitsauskäryjen suodatus voidaan toteuttaa liikuteltavalla suodattimella, jossa on mukana kohdepoistoletkusto tai kiinteällä usean kohdepoistoletkuston järjestelmällä (esimerkiksi useita hitsauspisteitä sekä hitsausrobotti). Tällöin suodatin sijoitetaan usein hallin ulkopuolelle.

Push & Pull -järjestelmä kärynpoistoon

Käryjen ja kaasujen poistossa tuotantotiloista voidaan käyttää myös Push & Pull -järjestelmää. Push & Pull -järjestelmä soveltuu erityisesti suurien kappaleiden hitsaukseen silloin kun kohdepoistoletkustojen käyttö ei ole mahdollista. Järjestelmällä palautetaan suodatettu ilma takaisin halliin, jolloin lämmin ilma pysyy hallissa.

Lisätietoja Push & Pull -järjestelmästä

 

 

 

Referenssit

Top