Kysy lisää laadukkaan paineilman tuottamisesta!

Jani Sinkkonen

Paineilma
Tuoteryhmäpäällikkö

Paineilman tuottaminen, kuivaaminen ja suodattaminen

Paineilmajärjestelmä käsittää kokonaisuudet paineilman tuottamiseen, käsittelyyn, siirtämiseen, jakeluun ja liittämiseen. Paineilmajärjestelmän päätarkoitus on tuottaa puhdasta, laadukasta paineilmaa oikeassa teholuokassa. Teholuokan määrittää aina kohteen ominaisuudet sekä tarpeet. Tyypillisiä kohteita ovat erilaiset korjaamot ja konepajat, lääke- ja kemianteollisuus, paperiteollisuus, elintarviketeollisuus sekä kaivosteollisuus.

Tarjoamme asiakkaillemme paineilmantuottamisen ratkaisut suunnittelusta ja asennuksesta aina kattaviin huolto- ja varaosapalveluihin saakka.

Valikoimamme kattaa kaikki paineilmakompressoritekniikat ja kokoluokat, pienistä alle 1 kW mäntäkompressoreista aina 5 MW turbokompressoreihin asti. Valikoimasta löytyy myös öljyttömiä ruuvikompressoreja ja äänieristettyjä mäntäkompressoreja.

Tehokas ja turvallinen paineilman tuottaminen vaatii oikein mitoitetut paineilman huoltolaitteet kuivan, öljyttömän ja puhtaan paineilman tuottamiseen. Jotta kokonaisuus olisi käyttäjäystävällinen, saat meiltä myös runsaan valikoiman erilaisia varusteita esimerkiksi putkistojärjestelmät sekä mittarit, letkukelat, pistoolit ja liittimet.

 


TECA Paineilma

Referenssit

Top