TECA pesurata

Teollisen puhdituksen asianatuntija palveluksessasi!

Jarmo Mäkinen

Teollinen puhdistus ja työympäristö
Tuoteryhmäpäällikkö

Parhaan pesutuloksen varmistamiseksi tärkeää on oikean pesurin, ja putkiston lisäksi valita myös kuhunkin pesutehtävään soveltuvat pesuvarusteet. Yksinkertaisisimmissa pesutehtävissä saatetaan pärjätä irtoletkulla, pesukahvalla sekä suihkuputkella. Raskaan kaluston pesupaikoilla taas pesuratojen ja letkukelojen käyttö on suositeltavaa.

TECA - pesuratajärjetelmät helpottavat työskentelyä sekä kevyen- että raskaankaluston pesupaikoilla. Järjestelmä sallii liikkuvan pesutapahtuman mutta pitää letkut järjestyksessä ja estää letkujen ennenaikaiset vauriot ja kulumiset. Itse pesutila pysyy näin aina siistinä ja turvallisena työpaikkana.

TECA -pesuratajärjestelmä koostuu C-kiskoista jossa kulkeviin liukuvaunuihin kiinnitetään letkut. Pesuratajärjestelmiä toimitetaan kolmena eri yhdistelmänä:

 1. korkeapainevedelle
 2. pesuaineille
 3. liuotinaineille
TECA pesurata

 

 

Radan pituudet alkavat 6 metristä ylöspäin. Pesuradan voi kiinnittää joko kattoon tai seinälle olosuhteista riippuen. Vakiotoimitukseen sisältyy täydellinen rata sisältäen:

 • kattokiinnittimet
 • liukuvaunut
 • vetovaunut
 • letkut
 • pesukahvat
 • suihkuputket
 • pesu-ja liuotinainepistoolit ja muut tarvittavat varusteet

Projektista riippuen toimitukseen voi lisäksi kuulua esim. seinäkannakkeet, Graco kalvopumput pesu-ja liuotinaineille sekä muita pesuvarusteita.

 

 

 

TECA pesurata koostuu seuraavaista osista:

 1. Päätyvaunu
 2. Liukuvaunu
 3. Kattokiinnitin
 4. Kisko
 5. Vetovaunu
 6. Seinäkannatin
 7. Jatkomuhvi
 8. Päätypysäytin
 9. Suihkuputki
 10. Pesukahva
 11. Letkusto

 

Voit tilata pesukiskot täältä!

Valitse pesuratajärjestelmään hyvä painepesuri, letkukelat, pumput pesunesteille ja varusteet. Meiltä myös asennuspalvelu!

Top