TECAlta laitteet ja järjestelmät kierrätysteollisuuden toimijoille

 

 

Kierrätysteollisuuden eri prosesseissa on monia osa-alueita, joissa voimme olla apuna tuoden energiansäästöjä, laadukkaita laitteita sekä merkittäviä parannuksia työskentelyolosuhteisiin. Saat meiltä järjestelmät ja laitteet tarvittaessa myös räätälöitynä sopivaksi juuri teidän prosessiinne sekä tietenkin asennettuina. Huoltotiimimme tekee myös sopimushuollot ja ennakkohuolto-ohjelman mukaiset tarkastukset sekä esim. suodattimien vaihdot.

 

TECA kierrätysteollisuus

 

 

Alla linkit esitteisiin joiden avulla saat hyvän yleiskuvan meidän järjestelmä- ja laitevalikoimasta pölynpoistoon, paineilman tuottamiseen sekä prosessipumppuihin. 

 

Nedermanin laajasta suodatinvalikoimasta löytyy sopiva suodatin kaikkiin teollisuuden pöly- ja siivoushaasteisiin. Yhdessä oikein mitoitetun puhaltimen ja putkiston kanssa saadaan toimiva ja energiatehokas paketti poistamaan tuotannossa syntyvää pölyä.

Me suunnittelemme ja mitoitamme järjestelmän teidän tarpeisiinne. Kerro meille nämä asiat niin päästään tekemään kartoitus:

  • prosessikuvaus -> minkälaisesta poistettavasta pölystä/materiaalista on kyse?
  • pölymäärä parhaan arvion mukaan
  • missä lämpötilassa toimitaan ja onko suodatin tarkoitus sijoittaa ulko- vai sisätiloihin?

 

Lue lisää pölynpoistojärjestelmistä:

TECAn laajasta kompressorivalikoimasta löydät oikean kokoluokan laitteen tukemaan juuri sinun tuotantoprosessisi paineilman tarvetta. Teemme myös nykyiseen järjestelmääsi vuotokartoituksia jonka avulla pystytään löytämään järjestelmän mahdolliset heikkoudet. Tuotantokustannuksia saadaan alennettua ymmärtämällä missä ja miten paineilmajärjestelmän heikkoudet ovat korjattavissa. Suoritamme myön nykyisen prosessinne paineilman kulutuksen mittauksia.

CompAir kompressorivalikoimasta löytyy varmasti oikea kokoluokka joko öljyvoidelluista tai öljyttömistä laitteista. Luotettava CompAir brändi takaa laadukkaan ja puhtaan paineilman vaativampaankin prosessiin. Meiltä saat myös CompAir Scroll kompressorit, kuivaimet ja työkalut yhteiskäytön optimointiin sekä lämmöntalteenottojärjestelmän. Lämmöntalteenotolla pystytään säästämään huomattavasti energiakuluja koska jopa 94% kompressorin hukkalämmöstä voidaan palauttaa uudelleen käyttöön.

 

Gracon paineilma- ja sähkötoimisissa kalvopumpuissa löytyy vaihtoehdot useille eri väliaineille.

Uutena tuotesarjana QUANTM -sähkötoimiset pumput joiden avulla voidaan saavuttaa jopa 80% pienempi energiankulutus kuin vastavissa paineilmatoimisissa pumpuissa. QUANTM -pumput sopivat suoraan paineilmatoimisen pumpun tilalle ilman suurempia muutostöitä. Uudessa mallistossa saatavilla kaikki samat materiaalit kuin paineilmatoimisiin pumpuihinkin. Graco QUANTM pumpuista löytyy myös ATEX ja FDA -hyväksytyt versiot.

 

Tutustu Gracon laajaan pumppuvalikoimaan:

Asiantuntijamme palveluksessasi!

Klikkaa ja lähetä yhteydenottopyyntö
Top