Tiedote - TECA ja CompAir uusi kumppanuus!

Kysy lisätietoja CompAir-mallistosta

Jani Sinkkonen

Paineilma
Tuoteryhmäpäällikkö

 

TECA Oy on solminut yhteistyösopimuksen Ingersoll Rand Finlandin kanssa saksalaisten CompAir paineilmakompressorien, paineilmakuivaimien ja paineilman jälkikäsittelylaitteiden edustamisesta Suomessa. 

CompAir on merkittävä toimija paineilmalaitteissa ja heidän laajaa tuotevalikoimaansa käytetään hyvin monissa eri käyttökohteissa. CompAirin tuoteperheestä löytyy paineilman tuottamisen uusinta, energiaa säästävää teknologiaa. Tuotevalikoima on tunnettu laadukkuudestaan ja luotettavuudestaan. 

CompAir-tuotteilla on laaja käyttäjäkunta Suomessa ja TECA odottaa innolla yhteistyötä sekä vanhojen että uusien CompAir asiakkaiden parissa. TECA on kumppanisi myös paineilmalaitteistojen asennuksissa ja sopimushuolloissa.

Otathan yhteyttä Janiin, mikäli sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat tarjouksen CompAir-tuotteista!

Compair tuotevalikoima

 

Tutustu tuotevalikoimaan:

Top