TECA rekrytoi - etsimme peltiseppää

QF putkistojärjestelmä Puruputkistojärjestelmä - Putket - Käyrät - Haarat

 

Etsimme Mustasaareen, Vaasaan ammattitaitoista peltiseppää. Tehtävä pitää sisällään pääasiallisesti ohutpeltityötä, mutta myös muita tehtäviä kuten särmäystä ja leikkaustöitä. Käytännössä valmistaisit pölynpoistojärjestelmiin putkia ja niiden osia sekä erilaisia ohutpeltiosia. Työ on kokoaikaista päivätyötä ja työtunnit sijoittuvat klo 7:00-15:30 väliin.

Toivomme että olet organisointikykyinen ja oma-aloitteinen tekijä, jolta löytyy motivaatiota menestyä peltisepän roolissa. Lisäksi odotamme hakijoilta metallialan koulutusta, aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä suomen ja/tai ruotsin kielen osaamista.

Toimi nopeasti - paikka täytetään heti kun sopiva henkilö on löydetty!

 

Tutustu tarkemmin tehtävään tästä.

Lisätietoja tehtävästä saat Poolialta ja Jonna Tunkkarilta jonna@poolia.fi tai 020 7290 856.

 

Tervetuloa TECAlle!

Top