Kysy lisää laadukkaan paineilman tuottamisesta!

Timo Nurmi

Paineilma
Tuoteryhmäpäällikkö

Henri Stenroos

Pneumatiikka ja teollisuuspalkeet
Tuoteryhmäpäällikkö

Oxymat kaasugeneraattorit

Oxymat generaattorien valmistuksessa käytetään ainoastaan korkealuokkaisia komponentteja ja järjestelmät on suunniteltu jatkuvaan, 24h/365pv käyttöön. Generaattorit täyttävät kaikki EU:n turvallisuus- ja laatustandardit.

TYPPIGENERAATTORIT - N

18 standardimallia. Kapasiteetti 0,27 - 5400 m³/h. Puhtaus 99,999% asti. Typpigeneraattori on vaivaton ja taloudellinen vaihtoehto tuottaa itse tarvittava typpi. Saat typpeä luotettavasti ja varmasti, etkä enää tarvitse korkeapaineisia kaasupulloja etkä nestemäistä typpeä. Riippumatta siitä, käytätkö typpeä elintarvikkeiden pakkaamiseen, korkeapaineisena laserleikkaukseen tai muovin ruiskuvaluun, lämpökäsittelyyn tai vaikka ultrapuhtaana laboratoriolaitteissa, oma typpigeneraattori on useimmissa tapauksissa kannattava vaihtoehto.

HAPPIGENERAATTORIT - O2

45 standardimallia. Kapasiteetti 0,7 - 409,81 m³/h. Puhtausaste 95% asti. Happigeneraattorit ovat erittäin helppokäyttöisiä ja varmatoimisia. Happigeneraattorit tuottavat erittäin puhdasta happea (95 %) turvallisesti, kustannustehokkaasti ja luotettavasti.

VETYGENERAATTORIT - H

Oxymat vetygeneraattorit tuottavat miltei sataprosenttisen puhdasta vetyä (99,9995%) täysin automatisoidusti, vuorokauden ympäri. Vetygeneraattori takaa pienen hiilijalanjäljen ja on äärimmäisen kustannustehokas.

 

oxymat PSA kaasugeneraattori

Kysy lisätietoa:
Sovi tapaaminen TECAn lääkkeellisen hapen asiantuntijan kanssa

Top