Oxymat kaasugeneraattorit

Oxymat generaattorit typen ja hapen tuottamiseen. Ota yhteyttä niin katsotaan kohteeseen paras ratkaisu!

Jouni Astola

Paineilma
Tuoteryhmäpäällikkö

Oxymat generaattorien valmistuksessa käytetään ainoastaan korkealuokkaisia komponentteja ja järjestelmät on suunniteltu jatkuvaan, 24h/365pv käyttöön. Generaattorit täyttävät kaikki EU:n turvallisuus- ja laatustandardit.

TYPPIGENERAATTORIT - N

18 standardimallia. Kapasiteetti 0,27 - 5400 m³/h. Puhtaus 99,999% asti. Typpigeneraattori on vaivaton ja taloudellinen vaihtoehto tuottaa itse tarvittava typpi. Saat typpeä luotettavasti ja varmasti, etkä enää tarvitse korkeapaineisia kaasupulloja etkä nestemäistä typpeä. Riippumatta siitä, käytätkö typpeä elintarvikkeiden pakkaamiseen, korkeapaineisena laserleikkaukseen tai muovin ruiskuvaluun, lämpökäsittelyyn tai vaikka ultrapuhtaana laboratoriolaitteissa, oma typpigeneraattori on useimmissa tapauksissa kannattava vaihtoehto.

HAPPIGENERAATTORIT - O2

45 standardimallia. Kapasiteetti 0,7 - 409,81 m³/h. Puhtausaste 95% asti. Happigeneraattorit ovat erittäin helppokäyttöisiä ja varmatoimisia. Happigeneraattorit tuottavat erittäin puhdasta happea (95 %) turvallisesti, kustannustehokkaasti ja luotettavasti.

 

oxymat PSA kaasugeneraattori

Kysy lisätietoa:
Käydään yhdessä läpi TECAn tarjoamat vaihtoehdot lääkkeellisen paineilman ja hapen tuottamiseen

Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme palaa mahdollisimman pian!

Top