Standard Pumps - uudet tynnyripumput TECAn valikoimaan

Simo Korhonen

Voitelulaitteet
Tuoteryhmäpäällikkö

TECA aloittaa Standard Pump Europen tynnyripumppujen jälleenmyyjänä Suomessa 

 

Standard Pump on Amerikkalainen pumppuvalmistaja, joiden valikoimissa on erittäin laaja valikoima tynnyripumppuja erilaisille väliaineille. Varasto-ohjelmastamme löytyy valmiit pumppupaketit, joissa alumiiniset mallit öljy- ja vesipohjaisille väliaineille sekä polypropeeni versiot erilaisille kemikaaleille. Standard Pumpin valikoimasta löytyy kuitenkin valtava määrä muitakin tuotteita kuten FDA hyväksytyt versiot elintarvike- ja lääketeollisuuteen, ATEX hyväksytyt pumput sekä annostelupumput.

Ota rohkeasti yhteyttä Korhosen Simoon tai asiakaspalveluumme niin katsotaan sopiva pumppumalli teidän prosessiinne.

 

 

Top