Hitsauskäryistä eroon Push&Pull -suodatusjärjestelmällä

Ratkaisut hitsauskärynpoistoon

 

Hitsauskäryjä ja muita kaasuja voidaan poistaa työtiloista suoraan kohteesta kohdepoistohuuvien, imuhuuvien sekä suodattimien avulla. TECAlla on useita eri vaihtoehtoja suoraan kohteesta tapahtuvaan haitallisten kaasujen poistamiseen.

Push & Pull -järjestelmä soveltuu hitsauskäryn ja muiden käryjen poistamiseen tuotantotiloista. Erityisesti kohteissa joissa hitsataan isoja kappaleita ja kohdepoistoletkustojen käyttö ei ole mahdollista. Järjestelmällä palautetaan suodatettu ilma takaisin halliin jolloin lämmintä ilmaa ei poisteta hallista. Raitisilman saantiin on hyvä olla oma olemassa oleva ilmanvaihtolaitteisto tai vaihtoehtoisesti lisätä raitisilmaa mukaan suodatinjärjestelmän paluuilmaan. Lopullinen toteutus mietitään aina tapauskohtaisesti.

 

HUOM! Ruostumattomia teräksiä hitsattaessa syntyy kaasuja joita ei voida kuitusuodattimella poistaa. Näissä kohteissa olisi aina syytä ohjata suodatettu ilma lämmönvaihtimen kautta ja ottaa lämpö talteen. 

 

Hitsauskärynpoisto voidaan toteuttaa myös Push&Pull -järjestelmällä

Lisätietoja Push&Pull kärynpoistojärjestelmistä!

Markus Jansson

Ilmansuojelu
Tuoteryhmäpäällikkö

 

Push&Pull -suodatusjärjestelmää mitoitettaessa on tärkeää selvittä:

  • minkäisesta ja kuinka suuresta tilasta on kyse (pinta-ala ja tilavuus)
  • mitä hallissa työstetään / hitsataan

Tämän jälkeen hankinta on helppoa - yhteys Markukseen ja olet ison askeleen lähempänä kestävää ratkaisua! Meiltä saat koko paketin avaimet käteen -periaatteella: suunnittelu, laadukkaat laitteet, asennus, käyttöönottoon liittyvä perehdytys ja tietenkin kattavat huoltosopimukset. 

Olemme mukana 19.-21.3. Tampereella Konepaja / Nordic Welding Expo -messutapahtumassa. Osastollamme esillä Nedermanin suodatusratkaisuja ja erityisesti kärynpoistoon tarkoitettuja järjestelmiä. Tule tutustumaan Push&Pull -suodatusjärjestelmään osastollamme A723. 

Push&Pull -järjestelmän lisäksi esillä on myös Filtercart -suodatinvaunu käryjen poistoon. Kaksi hyvin erilaista ja erikokoisiin kohteisiin soveltuvaa suodatinlaitteistoa!

Tervetuloa tutustumaan suodatusjärjestelmiin ja tapaamaan asiantuntijoitamme Tampereelle!

Tyypillisesti Push&Pull -järjestelmä sisältää seuraavat osat:

  • Nederman MCP -suodatin likaisen ilman suodatukseen

  • Suodattimeen integroitu tai erillinen puhallin 

  • Ohjauskeskus ja taajuusmuuttaja laitteiston ohjaamiseen

  • Jälkisuodatin/hienosuodatin, imuputkisto sekä palautusilman putkisto (QF-pikapantaputkistoa ja kierresaumakanavaa)

  • Ilmanpalautushajottimet lattianrajaan hallin molemmin puolin

  • Kesä-/talvipelti ilman ohjaamiseen ulos tarvittaessa

Kysy lisätietoa:
Kutsu asiantuntijamme kartoittamaan kohteenne veloituksetta!

Push&Pull -järjestelmät räätälöidään aina kohteen mukaan. 

Top