Hitsauskäryjen poisto kohdepoiston avulla

Kysy lisää kohdepoisto- ratkaisuistamme!

Jarmo Mäkinen

Teollinen puhdistus ja työympäristö
Tuoteryhmäpäällikkö

 

 

Kohdepoistolaitteet, kuten Nederman Filtercart, ovat tärkeitä haitallisten käryjen vaikutusten vähentämiseksi työntekijöille, tuotannolle ja tuotantolaitteille. Kohdepoistolaitteet keräävät ja suodattavat kaasuja ja pölyjä hitsauksesta, leikkauksesta, hionnasta ja muista epäpuhtauksia tuottavista toiminnoista. Kohdepoistolaitteiden avulla voit parantaa työpaikkasi ilmanlaatua, turvallisuutta ja tehokkuutta sekä varmistaa ympäristö-, laatu- ja työterveysmääräyksien noudattamisen.

Filtercart on kevyt, siirrettävä ja helposti liikuteltava pölyn ja käryn suodatuslaite. Filtercartiin on saatavilla mm. pitkäikäinen, kertakäyttöinen nanokuitusuodatin, jolla on korkea suodatustehokkuus ja suuri suodatinpinta-ala. 

 


Filtercart bannerikuva

Olemme mukana 19.-21.3. Tampereella Konepaja / Nordic Welding Expo -messutapahtumassa. Osastollamme esillä Nedermanin suodatusratkaisuja ja erityisesti kärynpoistoon tarkoitettuja järjestelmiä. Tule tutustumaan mm. Filtercart suodattimeen osastollamme A723. 

Filtercartin lisäksi esillä on myös Push&Pull -suodatusjärjestelmä käryjen poistoon. Kaksi hyvin erilaista ja erikokoisiin kohteisiin soveltuvaa suodatinlaitteistoa!

Tervetuloa tutustumaan suodatusjärjestelmiin ja tapaamaan asiantuntijoitamme Tampereelle!

Top