Nederman letku- ja kaapelikelat - ylivoimainen kestävyys ja siksi 10 vuoden takuu!

Kysy lisätietoja keloista Jarmolta tai asiakaspalvelustamme

Jarmo Mäkinen

Teollinen puhdistus ja työympäristö
Tuoteryhmäpäällikkö

 

Nedermanin valmistamat letku-ja kaapelikelat on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin teollisuuteen. Pitkän kokemuksensa ja vertaansa vailla olevan osaamisen ansiosta, Nederman kelat toimivat erinomaisesti päivästä toiseen – vuosikymmenien ajan.

Pitkä kokemus monilla aloilla

Nedermanin yli 60 vuoden kokemus letku-ja kaapelikelojen valmistuksessa takaa sen, että valikoimasta löytyy aina oikea vaihtoehto korjaamoille, teollisuuskeittiöihin, raskaaseen teollisuuteen, leipomoihin, sekä muille teollisuuden aloille. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut letkukelat on muotoiltu siten, että puhdistaminen on helppoa, joten ne täyttävät tiukimmatkin hygieniavaatimukset elintarviketeollisuudessa.  Kelarunkojen lisäksi myös Nedermanin käyttämät letkut (vesi, rasva, öljy jne.) edustavat alansa huippua.

Testaaminen takaa laadun

Nederman testaa jokaisen valmiin tuotteen perusteellisesti. Tinkimätön laadunvalvonta takaa tuotteelle pitkän käyttöiän olosuhteista riippumatta. Nivelien, letkujen, kaapelien, kelan lämmönkestävyyden, iskunkestävyyden jne jatkuva testaaminen takaa luotettavan toiminnan vuodesta toiseen.

 

10 vuoden takuu

 

Nedermanin vuosikymmenten kokemus yhdistettynä parhaisiin mahdollisiin valmistusmateriaaleihin takaavat huipputuotteen, joka kestää koviakin haasteita olosuhteista riippumatta.

 

Ylivoimaisesta kestävyydestä johtuen Nederman myöntää letku-ja kaapelikeloille 10 vuoden takuun.

 

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Asiakaspalvelu

Kaapelikelat teollisuuteen

 

Nedermanilla on laaja kaapelikelavalikoima. Siitä löytyy oikea vaihtoehto vaativiin olosuhteisiin, sekä kevyempään käyttöön. Nedermanin kaapelikelat ovat helppokäyttöisiä, ja ne voidaan asentaa seinälle, kattoon tai lattialle. Keloilla on korkea maksimiteho sekä kelaamattomina, että kelattuina. Keloissa on kuulalaakerit vakiona; saatavilla on keloja sekä valovirta- että voimavirtakäyttöön. Varaosapalvelu toimii myös hiukan vanhempiin kaapelikeloihin.                                                                                                

Letkukelat teollisuuteen 

Letkukelavalikoimasta löytyy keloja vedelle, öljylle, paineilmalle, sekä monelle muulle väliaineelle. Korkea laatu, parhaat valmistusmateriaalit, sekä testatut nivelet takaavat luotettavan toiminnan niin teollisuudessa, kuin kevyemmässäkin käytössä. Aggressiivisiin olosuhteisiin ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista valmistetut kelarungot. Letkukelat on suunniteltu niin, että ne on helppoa pitää puhtaana – kuulalaakerit Nederman tyyliin vakiovarusteina. Varaosapalvelu toimii myös hiukan vanhempiin letkukeloihin.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme tai jälleenmyyjiltämme kautta maan

Top