Nederman letku- ja kaapelikelat teollisuuteen - 10 vuoden takuu

Nedermanin valmistamat letku-ja kaapelikelat on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin teollisuuteen. Pitkän kokemuksensa ja vertaansa vailla olevan osaamisen ansiosta, Nederman kelat toimivat erinomaisesti päivästä toiseen – vuosikymmenien ajan.

Nederman kelojen avulla teet työympäristöstäsi paremman ja turvallisemman paikan välttämällä riskin lattioilla olevista letkuista sekä kaapeleista. Laajan valikoiman johdosta, Nedermanilta löytyy kela vedelle, sähkölle, öljylle, paineilmalle, Dieselille, korkeapainevedelle, etanolille, datan siirtoon, sekä monelle muulle. Nederman kelat edustavat alansa huippua, tarjoten huippulaatua, helppokäyttöisyyttä, sekä ratkaisua parantamaan yrityksesi turvallisuutta sekä tehokkuutta.

Pitkä kokemus monilla aloilla

Nedermanin yli 60 vuoden kokemus letku-ja kaapelikelojen valmistuksessa takaa sen, että valikoimasta löytyy aina oikea vaihtoehto korjaamoille, teollisuuskeittiöihin, raskaaseen teollisuuteen, leipomoihin, sekä muille teollisuuden aloille. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut letkukelat on muotoiltu siten, että puhdistaminen on helppoa, joten ne täyttävät tiukimmatkin hygieniavaatimukset elintarviketeollisuudessa.  Kelarunkojen lisäksi myös Nedermanin käyttämät letkut ( vesi, rasva, öljy jne. ) edustavat alansa huippua.

Testaaminen takaa laadun

Nederman testaa jokaisen valmiin tuotteen perusteellisesti. Tinkimätön laadunvalvonta takaa tuotteelle pitkän käyttöiän olosuhteista riippumatta. Nivelien, letkujen, kaapelien, kelan lämmönkestävyyden, iskunkestävyyden jne jatkuva testaaminen takaa luotettavan toiminnan vuodesta toiseen.

10 vuoden takuu

Nedermanin vuosikymmenten kokemus yhdistettynä parhaisiin mahdollisiin valmistusmateriaaleihin takaavat huipputuotteen, joka kestää  koviakin haasteita olosuhteista riippumatta.

Ylivoimaisesta kestävyydestä johtuen Nederman myöntää letku-ja kaapelikeloille 10 vuoden takuun.

Takuu koskee 1.9.2020 jälkeen valmistettuja Nederman letku- ja kaapelikeloja.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Asiakaspalvelu

Letkukelat teollisuuteen 

Letkukelavalikoimasta löytyy keloja vedelle, öljylle, paineilmalle, sekä monelle muulle väliaineelle. Korkea laatu, parhaat valmistusmateriaalit, sekä testatut nivelet takaavat luotettavan toiminnan niin teollisuudessa, kuin kevyemmässäkin käytössä. Aggressiivisiin olosuhteisiin ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista valmistetut kelarungot. Letkukelat on suunniteltu niin, että ne on helppoa pitää puhtaana – kuulalaakerit Nederman tyyliin vakiovarusteina. Varaosapalvelu toimii myös hiukan vanhempiin letkukeloihin.

Kaapelikelat teollisuuteen

Nedermanilla on myös laaja kaapelikelavalikoima. Siitä löytyy oikea vaihtoehto vaativiin olosuhteisiin, sekä kevyempään käyttöön. Nedermanin kaapelikelat ovat helppokäyttöisiä, ja ne voidaan asentaa seinälle, kattoon, tai lattialle. Keloilla on korkea maksimiteho sekä kelaamattomina, että kelattuina. Keloissa on kuulalaakerit vakiona; saatavilla on keloja sekä valovirta- että voimavirtakäyttöön. Varaosapalvelu toimii myös hiukan vanhempiin kaapelikeloihin.                                                                                                

Vuosikymmeniä kestävä luotettavuus

Nederman kontroloi tuotekehitystä, tuotantoa, testaamista, sekä myös valmiin tuotteen toimitusta. Yli 60 vuoden kokemus yhdistettynä laajaan tietotaitoon takaavat Nederman letku- sekä kaapelikeloille ylivertaisen luotettavuuden.

Jouset, jotka kestävät kuormitusta vuosikymmenien ajan

Jousi on kelan sydän. Liian jäykkä jousi vaikeuttaa letkun kelaamista, ja liian löysä jousi saattaa jättää kelaamisen kesken. Nedermanin testatut jouset takaavat tasaisen letkun / kaapelin kelautumisen, ja kestävät kovaakin käyttöä vuosikymmenten ajan. Tarvittaessa vanhoihinkin keloihin on saatavilla uusi jousi varaosina.

Nivelet, jotka tekevät työn

Haasteena on nesteen kuljettaminen nivelen läpi samanaikaisesti kun kelan rumpu pyörii. Lisäksi on tärkeää valita oikean kokoinen sekä tyyppinen nivel läpivirtaavalle nesteelle. Nedermanilla on ylivertainen tietämys ja kokemus nivelten, sekä laatukelojen valmistuksessa.

 

 

Kuulalaakerit ainoa oikea ratkaisu

Kuulalaakerit pienentävät kitkaa, ja saavat kelan toimimaan tasaisemmin. Tämän ansiosta Nederman kelat toimivat luotettavasti vuosikymmenien ajan. Nederman ei tee kompromisseja – laatukeloissa on laadukkaat kuulalaakerit.

 

 

Takuu 10 vuotta

Luotettavuus ja kestävyys takaavat Nederman keloille vuosia kestävän häiriöttömän toiminnan. Tästä syystä kaikilla Nederman letku- ja kaapelikeloilla on 10 vuoden takuu.

Joustavuus sekä monipuolisuus

Nederman kelat on suunniteltu joustaviksi sekä monipuolisiksi käyttää. Suurin osa keloista voidaan helposti asentaa joko seinälle, lattialle tai kattoon. Nederman paineilma ja vesikeloja voidaan käyttää molemmille väliaineille, toisin kuin monilla muilla markkinoilla olevilla keloilla.

Laadukkaat kaapelit ja letkut

Nederman kelojen huippulaadukkaat kaapelit sekä letkut kestävät kovassakin käytössä, pysyvät notkeina ja ovat helppoja käsitellä myös haastavissa lämpötiloissa. Testaa itse ja huomaat eron.

Top