Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Vuosi 2018 lähenee loppuaan ja joulukin on jo ovella.

On aika kiittää koko Teca Oy:n henkilökunnan puolesta asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestyksekkäästä vuodesta 2018! Vuosi 2018 oli kasvun vuosi Suomen teollisuudessa. Teollisuuden hyvä tilauskanta ja uudet investoinnit näkyivät myös Teca Oy:n liikevaihdon positiivisena kehityksenä. Kiitos siitä kuuluu teille kaikille!

Uuteen vuoteen 2019 lähdemme innolla ja hyvillä mielin. Markkinatilanne näyttä yhä positiiviselta ja vuoden aikana vahvistunut henkilökuntamme on valmiina auttamaan tarpeissanne myös ensi vuonna. Uusia ideoita palvelumme ja tuotevalikoimamme kehittämiseksi on jo mielessä, joten seuratkaa uutisointiamme myös jatkossa.

Rauhaisaa joulua ja menestystä vuoteen 2019!

 

Ystävällisin terveisin

Kari Lindroos
Toimitusjohtaja

Top