Suodatusratkaisuilla takaat turvallisen ja tuottavan työympäristön

Tuoteasiantuntijat

Markus Jansson

Ilmansuojelu
Tuoteryhmäpäällikkö

Mika Rytkönen

Ilmansuojelu
Myyntipäällikkö

TECA Oy:lla on kymmenien vuosien kokemus erilaisten pölynpoisto- ja ilmansuodatusratkaisujen totetuttamisesta eri teollisuuden aloilla. Pölynpoistoratkaisun kohteena voi olla kaikkea hitsauspisteen kohdepoiston toteuttamisesta isomman prosessin pölynpoiston tai vastaavasti keskusimurijärjestelmän toteuttamiseen. Päämiehemme Nedermanin laadukkailla tuotteilla ja pitkällä kokemuksellamme mitoitamme asiakkaillemme toimivan järjestelmän pölyjen, käryjen ja purujen poistoon, suodatukseen sekä siivoukseen. Teemme kaiken ensimmäisestä mitoituskäynnistä järjestelmän käyttöönottoon sekä ylläpitohuoltoon. Kaikki laitteet saatavana myös ATEX-sertifioituna.

Pölynpoisto- ja keskussiivousratkaisut sekä tuotteet

Top