TECAn öljysumunpoistoratkaisut pitävät työkalut ja työstökappaleet puhtaina

Nedermanilla on runsaan 60 vuoden kokemus saastuneen ilman keräämisestä ja suodattamisesta konepajoissa, tutkimuslaboratorioissa ja materiaalinkäsittelyprosesseissa. Tutkimus- ja tuotekehitysosaston saavutusten ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme markkinoiden tehokkaimpia ja edullisimpia ratkaisuja öljysumun poistamiseksi.

Miksi öljysumunpoisto?

  • Öljysumunpoistimet parantavat työpaikan ilmanlaatua
  • Öljysumujen poistoyksiköt auttavat ylläpitämään tuotannon tehokkuutta ja vähentämään ilmansuodattimen vaihtotarvetta öljysumun seurauksena
  • Öljysumunpoistoratkaisut suojaavat tuotteiden laatua ja varmistavat, että tuotteet ja laitteet pysyvät puhtaina
  • Öljysumunpoistolaitteet vähentävät tuotantolaitoksen pääomakustannuksia minimoimalla monimutkaisen ilmanpoistojärjestelmän tarpeen
  • Öljysumun poisto vähentää ympäristön saastumista
  • Öljysumunerottimet parantavat työterveyttä estäen iho- ja hengityselinsairauksia
  • Öljysumunerottimet vähentävät liukastumisvaaroja

Öljysumunpoistoratkaisujen käyttöönotolla on suora taloudellinen hyöty

Miten öljysumu poistetaan ilmasta?

Lähes jokainen metallintyöstötoimenpide tuottaa öljysumua ja savua, mikä vaikuttaa negatiivisesti työntekijöiden terveyteen, tuotantolaitteisiin ja yrityksen liikevaihtoon.

Öljysumu koostuu nestemäisistä pisaroista, joiden koko on yleensä enintään 20 mikronia. Korkeammilla koneiden nopeuksilla ja paineilla sumu putoaa niin pieneksi, että öljysumua, joka sisältää alle 1 mikronin pisaroita, voi syntyä. Näiden äärimmäisen pienien pisaroiden poistaminen ilmasta vaatii erikoiskäsiteltyjä ja erittäin tehokkaita suodattimia.

Nedermanin ainutlaatuinen, patentoitu FibreDrain™ -teknologia mahdollistaa tehokkaan öljysumun suodatuksen metallintyöstösovelluksissa ja muissa tuotantoprosesseissa, jotka tarvitsevat paljon öljyä. FibreDrain™ -suodattimien rakenne mahdollistaa pienimpien partikkeleiden talteenoton ja tyhjentämisen takaisin prosessiin. Poikkeuksellinen nesteenpoistokapasiteetti takaa jäähdytysnesteen järkevän käytön ja vähentää jäähdytysnesteen kulutusta. FibreDrain™ -rakenne takaa pitkän suodattimen käyttöiän ja alhaiset käyttökustannukset. Laajasta suodatinvalikoimasta voit valita suodattimen useimpiin sovelluksiin.

 

Nederman Filtac Oilmist

Ainutlaatuinen, patentoitu Fibre Drain™ -teknologia takaa korkean suorituskyvyn vaativissakin kohteissa.

Nederman Filtac suodatinratkaisut öljysumun suodatukseen ja poistoon on suunniteltu takaamaan jatkuva toiminta vaativissakin sovelluksissa. Ainutlaatuinen Fibre Drain™ tarjoaa erinomaisen suodatuskyvyn. Laadukkaat suodatinmateriaalit vähentävät käyttökustannuksia ja varmistavat optimaalisen käynnin.

Nederman tarjoaa monenlaisia suodattimia, jotka kattavat koko kirjon aina märästä keskimärkiin sekä kuiviin käyttökohteisiin.

 

Tutustu Nederman Filtac Oilmist -öljysumunpoistojärjestelmään

Tutustu Nedeman NOM -tuoteperheeseen

NOM öljysumunerotin tarjoaa korkean suodatusasteen pienellä investoinnilla ja ylläpitokustannuksilla. Pääsuodatin on itsepuhdistuva ja HEPA-suodattimella varustetulla mallilla erotusaste on yli 99,97% 0,3μm, jolloin ilma voidaan kierrättää takaisin työtilaan.

Laitteet on varustettu valmiiksi mitoitetulla puhaltimella, mutta suodatin on saatavissa myös ilman puhallinta.

Prioriteettina asiakastyytyväisyys

 

Myyntiä edeltävä tuki

Asiantuntijamme TECAn asiakaspalvelussa auttavat määrittämään sopivimman ratkaisun nykyisiin prosesseihinne ja suosittelevat tehokkainta laitteistoa.

Myynninjälkeinen tuki

Nedermanin NOM-öljysumunerottimet on suunniteltu huipputehokasta käyttöä varten ilman suurempaa huoltamisen tarvetta. Ongelmattoman käytön takaamiseksi suosittelemme laitteiston tarkastuksen, suodattimien seurannan ja niiden vaihdon tarvittaessa sekä ohjeet tulevaisuudessa suoritettavia toimenpiteitä varten.

Kysy lisätietoa:
me autamme!

Asiantuntijamme auttavat sinua löytymään oikean ratkaisun kohteeseesi.

Sovitaan tapaaminen, kartoitetaan kohde ja suunnitellaan sinne tehokas ratkaisu.

Top