TECA Oy:n toimitusjohtaja on vaihtunut

Press release in English can be found lower down on this page

Harri Välimaa siirtyy uusien haasteiden pariin ja jättää TECA Oy:n luottavaisin mielin Kari Lindroosin luotsattavaksi. TECA teki elokuussa historiansa parhaan liikevaihdon, joten uudella toimitusjohtajalla on loistavat lähtökohdat liiketoiminnan kehittämiseen.

Harri Välimaa ja Kari Lindroos Harri Väilmaa (vasen, left), Kari Lindroos (oikea, right)

TECA Oy:n uutena toimitusjohtajana on syyskuussa aloittanut Kari Lindroos (DI). Karilla on pitkä historia B2B -myynnin parissa. Viimeiset 12 vuotta hän on toiminut Kontram Oy:n Business Unit Managerina sekä johtoryhmän jäsenenä.

TECA Oy ja Kontram Oy kuuluvat ruotsalaiseen Indutrade -pörssiyhtiöön. Indutrade konserniin kuuluu maailmanlaajuisesti n 200 yritystä useilta eri teollisuuden toimialoilta. Suomessa Indutrade -yhtiöitä on 18.

Haluamme toivottaa Harrille hyvää jatkoa ja toivottaa Karin tervetulleeksi TECAlle!

 

Yhteystiedot

Kari Lindroos
+358 46 851 6188
kari.lindroos@teca.fi

 

 TECA Oy's Managing Director has changed

Harri Välimaa moves to new challenges as Kari Lindroos is appointed the new Managing Director. TECA had the best turnover in its history in August, so the new Managing Director has an excellent starting point to develop the business further.

Kari Lindroos (DI) has taken over as the new Managing Director of TECA Oy in September of 2018. Kari has a long history of B2B sales. For the last 12 years, he has been a Business Unit Manager at Kontram Oy and a member of its management team.

TECA Oy and Kontram Oy are both companies of the Indutrade Group. The Indutrade Group consists of around 200 companies in several industries worldwide. In Finland, there are 18 Indutrade companies.

We want to wish Harri all the best in the future and welcome Kari to TECA!

 

Contact

Kari Lindroos
+358 46 851 6188
kari.lindroos@teca.fi

 

 

Löydät meidät myös sosiaalisessa mediassa

Top