Vuoden 2017 messukausi on tullut päätökseen

Kiitos yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme onnistuneesta
messukaudesta 2017

TECA oli tänä vuonna mukana useissa messuissa ympäri Suomen. Tämä messukausi oli yksi historiamme vilkkaimmista - korostaen kohtaamisten merkitystä kautta linjan. Tapasimme vanhoja ja uusia asiakkaita ja ystäviä, sekä esittelimme laajentunutta tuote- ja palveluvalikoimaamme.

Messuilta saamamme palaute peilautuu suoraan pyrkimykseemme lisätä ja parantaa asiakassuhteiden merkityksellistä ylläpitoa.

Kuten visiomme kuuluu:

”Me ylitämme asiakkaan odotukset yhteistyöllä, ammattitaidolla ja luotettavalla palvelulla”

Jos satuit tänä vuonna paikalle jollekin messuosastollemme, saatoit ehkä huomata uudistuneen brändi-ilmeemme, joka koristi osastojen seiniä ja markkinointimateriaalejamme.

Uudistunut brändimme vahvistaa entisestään tuote-, ratkaisu-, ja palveluviestintäämme.

Jos et ole vielä tutustunut uusittuun yritysesitteeseemme voit lukea sen tästä:


Puumessut osoittautuivat tärkeiksi ja hyödyllisiksi messuiksi

Puu- ja bioenergia-alan messutapahtuma järjestettiin Jyväskylässä 6.-8. syyskuuta 2017. Messusisältö oli laaja, käsittäen muun muassa puuteknologiaa, puuntyöstöä ja bioenergiaa.

puumessut teca oy 2017

Alihankintamessut edelleen teollisuuden suurtapahtuma

Alihankintamessut järjestettiin Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, 26.-28.9.2017. Messutapahtuman vuoden teema oli Kumppanuusverkosto, ja koolla oli koko Suomen teollisuus. Alihankintamessuilla vieraili yli 17 tuhatta kävijää.

alihankinta teca oy 2017

Ahlsell Expo yhdisti alan ammattilaiset

Ahlsell järjesti Helsingissä uudenlaisen Ahlsell Expo -näyttelytapahtuman yhteistyössä Messukeskuksen kanssa. Tapahtuma esitteli teknisen alan ammattilaiselle Ahlsellin monipuolista tuotevalikoimaa. Näytteilleasettajia oli mukana noin 120.

Toimme messuosastollamme esille Finin laajan paineilmakompressorimalliston, sekä paineilmaverkostojen rakentamiseen tarkoitetun edelläkävijän, Aignep Infinity Line -paineilmaputkistojärjestelmän tuotteet.

ahlsell expo teca oy 2017

TEKNOLOGIA17 tarjosi kolme päivää messuvilskettä

Pohjoismaiden johtava teknologiaan keskittynyt messutapahtuma, TEKNOLOGIA17, järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 10.-12.10.2017. Esittelimme osastopaikallamme tuoreimmat tuotelisäyksemme: Parflange F73 laippaliitosjärjestelmätOxymat kaasugeneraattorin sekä Silvent Pro One puhalluspistoolin.

Messupäivistä keskiviikko oli kiireisin, ja osastopaikallamme oli kiinnostuneita asiakkaita aamusta iltaan. Messujen yleisilme oli ammattimaisen selkeä. TEKNOLOGIA17 tavoitti ennätykselliset 14 430 kävijää.

teknologia17 teca oy 2017

Vuoden 2018 messut jo suunnitteilla

Ensi vuonna olemme jälleen monessa mukana. Messukalenteriin on jo lisätty muun muassa:

20.-22.3.2018 - Konepaja/Nordic Welding Expo, Tampere

Pohjoismaiden johtava hitsausalan tapahtuma järjestetään jo seitsemättä kertaa. Valmistaudu kolmeen innostavaan messupäivään koneiden, seminaareiden ja tuote-esitysten parissa. Edelliset kerran vuonna 2016 järjestetyt messut toivat Tampereelle 8 338 messuvierailijaa.

Samaan aikaan järjestettävät Konepaja-messut on tarkoitettu metalli­teollisuudessa työskenteleville ja laite­investoinneista päättäville ­aina ­tuotannosta johtoportaaseen.

23.-24.5.2018 - Pohjoinen Teollisuus, Oulu

Pohjoinen Teollisuus on Pohjois-Suomen suurin teollisuustapahtuma. Kahden päivän aikana Oulu toimii Suomen teollisuuden merkittävimpänä kohtaamispaikkana. Tule tutustumaan kaivos- ja metallinjalostusteollisuuden, konepajojen ja elintarviketeollisuuden sekä paperi- ja selluteollisuuden tuotteisiin, ratkaisuihin ja palveluihin.

30.8.-1.9.2018 - FinnMetko, Jämsä

FinnMETKO 2018 on Suomen suurin konealan tapahtuma. Koneiden työnäytökset ja koeajot ovat näyttelyn keskeinen piirre. Metsä- sekä maanrakennuskoneiden työnäytökset ja puuenergialaitteiden haketus- ja murskausnäytökset ovat näyttelyn keskeistä antia.

Nähdään messuilla!


Tutustu yrityksen tarjoamiin palveluihin ja ota yhteyttä: 

Asiakaspalvelu
TECA Facebookissa
TECA LinkedInissä

Top