Nederman FX2 pienkohdepoistolaitteet

Fx2 chem
Fx2 esd ex
Fx2 original

Nedermanin FX2-sarjan pienkohdepoistolaitteet sopivat savun-, huurujen- ja hiukkasten poistoon kohteissa, joissa tarvitaan pieniä, joustavia ja helposti käytettäviä kohdepoistolaitteita.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat kemikaali- ja lääke-tehtaat, elektroniikkateollisuus, tutkimuslaboratoriot, koulut ja työpajat. Kestävä ja kevyt imuvarsi on helposti käsiteltävä. Kiinnitystelineen, runkokäyrän ja imuvarren nivelistön ansiosta imuvartta voidaan liikuttaa kaikkiin suuntiin työpisteen tarpeiden mukaisesti. Imuvarren kaksi ulointa niveltä kiertyvät 360°. Monipuolisen kiinnitystelineen ansiosta FX2-pienkohdepoistolaitteet voidaan kiinnittää kattoon, seinään, lattiaan tai työtasoon.


Nederman FX2 ORIGINAL

Nedermanin FX2 Original -pienkohdepoistolaite sopii useimpiin käyttökohteisiin. Anodisoidusta alumiinista valmistetut kevyet imuvarret kestävät happoja.

Nederman FX2 CHEM

Korroosion- ja kemikaalienkestävä FX2 Chem -pienkohdepoistolaite sopii vaativiin olosuhteisiin, joissa käsitellään syövyttäviä aineita. Laitteen alumiiniosat on kaksoisanodisoitu Honnystone-elektroforeesimenetelmällä - anodisoinnin ja maalauksen yhdistelmällä.

Nederman FX2 ESD/EX

ESD-suojattu Nedermanin FX2 ESD/EX -pienkohdepoistolaite on valmistettu sähköä johtavista materiaaleista, mikä estää staattisen sähkön syntymisen ja kipinöinnin.

Nederman FX2 varusteet

Kiinnitystelineet (sopivat malleihin Original, Chem ja ESD/EX), imuhuuvat, kanavistoliittimet eri halkaisijoilla (sopivat malleihin Original, Chem ja ESD/EX).


Tutustu yrityksen tarjoamiin palveluihin ja ota yhteyttä:

Asiakaspalvelu
TECA Facebookissa
TECA LinkedInissä

Top