Kiitos kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kuluneesta vuodesta

Vuosi 2016 alkaa olla lopuillaan. On yhteenvedon aika.

Vuoden aikana olemme saavuttaneet monta merkittävää edistymistä myynnissä. Olemme hankkineet uusia edustuksia vuoden aikana. Uudet tuotteet luovat potentiaalia myynnin kasvulle ja pystymme palvelemaan entistä paremmin nykyisiä ja uusia asiakkaita. Ratkaisumyynnissä onnistuimme erinomaisesti ja järjestelmätoimituksemme kasvoivat huomattavasti vuoden aikana.

Laajensimme myös huoltopalveluja syksyllä. Hydrauliikkahuoltojen myynti on lähtenyt liikkeelle jopa odotettua paremmin. Hydrauliikka huolto- ja asennuspalvelut täydentävät meidän palveluvalikoiman kattamaan kaikki tuotealueemme.

Yksi vuoden merkittävimmistä saavutuksista on ollut varastoautomaattien hankinta ja varaston uusittu layout. Onnistuimme projektissa yli odotusten. Pystyimme toimittamaan tuotteet normaalisti asiakkaille ilman ylimääräisiä viiveitä. Tehokkaamman varaston avulla pystymme vastaamaan entistäkin paremmin asiakkaidemme vaatimuksiin toimitusvarmuudessa.

Markkinointimme on edelleen parantunut ja näkyvyytemme digiavaruudessa on noussut uudelle tasolle. Tarjouslehtemme; Rasvaa Rattaisiin ja Täältä Pesee, ovat saaneet erittäin positiivista palautetta asiakkailta. Tulemme uusimaan myös Teollisuushinnastomme vuoden alussa.

Vuoden vaihteen jälkeen jatkamme yhteisiä ponnisteluja seuraavan, paremman vuoden tekemiseksi.

UV 2017

Tutustu TECAn tarjoamiin palveluihin ja ota yhteyttä:

Asiakaspalvelu
TECA Facebookissa
TECA LinkedInissä

Top