Esittelyvuorossa TECAn huoltoasentaja Janne Nousiainen!

Kattavat huoltopalvelut ovat merkittävä osa toimintaamme. Huoltopalvelutarjontamme räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan, aina suunnitteluvaiheesta asennus- ja huoltovaiheisiin. Tarjoamme myös mahdollisuuden laajaan huoltosopimukseen, joka varmistaa järjestelmän täyden toimivuuden sekä sovitun huoltoaikataulun ja 24h päivystyspalvelun. 


TECA Huoltoasentaja Janne Nousiainen TECAn huoltoasentaja Janne Nousiainen

Kerro lyhyesti työnkuvastasi, ja kokemuksestasi teollisuustuotteiden parissa.

Teollisuustuotteiden ja järjestelmien huoltotehtäviä olen tehnyt jo noin 10 vuotta, tehtävinäni on muun muassa ollut raskaskoneasennus, korjaamolaitteiden kattavat huollot, asennukset sekä kalibroinnit. Tällä hetkellä eniten aikaa vie kenttähuollon sekä korjaamon tehtävät. Korjaamopalveluiden osalta pienemmät, alle 22 kW paineilmakompressorit sekä painepesurit ja purunpoistojärjestelmät ovat iso osa päivittäistä työtä, ja niistä koostuu iso osa työnkuvaani. Melko paljon kokemusta on kertynyt koulujen ja pienempien kokonaisuuksien purunpoistojärjestelmistä.

 

Oletko huomannut uusia mielenkiintoisia trendejä alalla?

Taajuusmuuttajakäyttöisten kompressorien yleistyminen sekä yleisesti sähköjärjestelmien muuttuminen logiikkaohjatuiksi on ollut selkeä trendi jota kohti on menty useilla teollisuuden aloilla. 


Muista seurata TECAa Facebookissa ja LinkedInissä

Top