TECAn henkilöstön esittelyvuorossa huoltoteknikko Raimo Lindfors!

Tällä kertaa saamme kuulla TECAn kokeneen huoltoteknikon Raimo Lindforsin mietteitä muun muassa TECAn kompressorihuollosta!


Kerro lyhyesti työnkuvastasi ja kokemuksestasi teollisuustuotteiden parissa.

Huollossa työskenteleminen on ollut erittäin haastavaa, mutta myöskin samalla palkitsevaa. Huollossa työskentelen etupäässä paineilman parissa, erityisesti korkean teholuokan kompressorit ovat tulleet tutuiksi. Koosta riippumatta kone on asiakkaalle aina yhtä tärkeä, kaikki riippuu vain paineilman määrän tarpeesta. Paineilmatuotteista minulla on kokemusta yli 30 vuotta. Muutakin tietenkin tullut nuorempana tehtyä, kuten varaston ”kymppinä” työskentely, elektroniikkamyynti jne. Tietysti kaikkia poikia isot pelit kiinnostaa, koko/teho kyllä aina kiehtoo. Keskipakoisturbot ovat lähellä sydäntä!

Raimo Lindfors - Huoltoteknikko - TECA Oy

 

Yllä näkyvässä, vuonna 2004 otetussa kuvassa esiintyy ilmakaasutehtaan turbokompressori, Ingersoll Rand Centac CV2, C70MX3. Ingersoll Randin virallinen nimitys koneelle on C51. Kyseiseen koneeseen olen tehnyt sen elinkaaren kaikki korjaukset ja huollot. Samassa kohteessa on myös toinen TECAn tarjoama turbokompressori, Ingersoll Rand Centac 950, C155MX3. Molemmat koneet ovat TECAn huollossa edelleen.

 

Uusia mielenkiintoisia trendejä alalla?

Havaittavissa on nykyään tapa tehdä koko paineilmajärjestelmälle huoltosopimus - paineilman tuotosta aina loppukäyttäjälle asti. Lisäksi pidennetyt takuut kuten ”Select Care” ovat saaneet hyvän vastaanoton!


Muista seurata TECAa Facebookissa ja LinkedInissä

Top