TECAn henkilöstön esittely saa jatkoa! Tänään vuorossa TECAn Itä-Suomen aluemyyntitiimi

Tänään saamme kuulla Itä-Suomen aluemyyntivastaavien Markun ja Jarin mietteitä omasta työstään, sekä TECAn ripeästä toiminnasta haasteellisissa tilanteissa.

Lue juttu kokonaisuudessaan alta.

It-Suomi ajankohtainen

MARKKU

Kerro lyhyesti työnkuvastasi, ja kokemuksestasi teollisuustuotteiden parissa.

Toimin TECA Oy:ssä Itä-Suomen aluemyyntipäällikkönä, päävastuualueena on jälleenmyynti ja sen kehittäminen Itä-Suomessa.  Itselläni on teollisuustuotteiden myymisestä kokemusta jo vuodesta 1993 alkaen joten varsin kauan on tullut alalla oltua ja mikä parasta, tuoteosaamiseni on laaja. Näin ollen pystyn auttamaan asiakkaita monenlaisissa kysymyksissä ja ongelmissa.

Uusia mielenkiintoisia trendejä alalla?

Uutena asiana voidaan mainita elektroniikan sekä tietotekniikan raju mukaantulo eri sovelluksiin kuten ohjausjärjestelmiin, hitsauslaitteisiin sekä myös voitelulaitteisiin ja useisiin muihin ratkaisuihin. Myöskin akkuteknologian kehittyminen on avannut uusia mahdollisuuksia alalle.

Kerro joistain mieleenpainuvista referensseistä tai tapauksista jotka ovat jääneet mieleen.

 Jälleenmyyjien kanssa yhteistyötä tehtäessä referenssejä ja onnistumisia tulee monenlaisia. Viimeisin projekti joka mielestäni onnistui erityisen hyvin sekä TECA Oy:n että jälleenmyyjän kannalta on Pohjois-Karjalan Ammattiopiston metalliosaston kohdepoistojärjestelmän saneeraus.

Koululle asennettiin uudet ja nykyaikaiset vaatimukset täyttävät Nederman-suodattimet sekä kohdepoistolaitteistot. Varustelimme yhdessä jälleenmyyjän kanssa kaikki hitsaussolujen verhojärjestelmät.

Tässä projektissa oli mukana luonnollisesti myös Itä-Suomen alueen toinen Myyntipäällikkö Jari Hämäläinen jonka vastuualueena on ratkaisujen myyminen teollisuuteen ja myös koululaitoksiin. 


JARI

Kerro lyhyesti työnkuvastasi, ja kokemuksestasi teollisuustuotteiden parissa.

Toimin TECAn ratkaisumyyntitiimin jäsenenä Itä-Suomen alueella. Työtehtäviin kuuluu asiakastapaamiset eri toimialoilla isoista tehtaista pienempiin yrityksiin.

Olen toiminut nyt vajaan vuoden tässä tehtävässä, mutta kokemusta minulla on teollisuuden eri tuotteista aikaisemmista työtehtävistä johtuen.

Uusia mielenkiintoisia trendejä alalla?

Ensimmäisenä tulee mieleen Joensuun alueella toimiva yritys, joka valmistaa ja kehittää BMW-autoihin hiilikuitu- sekä lasikuituosia. Mielenkiinnolla seuraan Biotuotetehdas hanketta Äänekoskella ja muutenkin uusiutuvan energian mukanaan tuomia haasteita ja mahdollisuuksia.

 Kerro joistain mieleenpainuvista referensseistä tai tapauksista jotka ovat jääneet mieleen.

Ensimmäisenä mieleen tulee vaneritehtaalla tapahtunut pölyräjähdys, jossa vahingot olivat mittavat. Huoltomiehemme olivat jo paikalla ennen palokuntaa. Tuotanto tehtaalla saatiin käyntiin jo muutaman päivän sisällä. Tästä ripeästä toiminnasta saimme paljon positiivista palautetta joka syvensi asiakassuhdetta.  


Muista seurata TECAa Facebookissa ja LinkedInissä!

Top