TECAn henkilöstön esittely saa jatkoa! Tällä kertaa esittelyssä TECAn Pohjois-Suomen aluemyyntitiimi

Pyysimme TECAn Pohjois-Suomen aluemyyntivastaavia Mikkoa ja Kimmoa kertomaan heidän kokemuksistaan teollisuusalalla, TECAn tarjoamista mielenkiintoisista tuotteista sekä positiivisen asiakaskokemuksen tärkeydestä.

Lue juttu kokonaisuudessaan alta.

TECA teollisuustuotteet Aluemyynti pohjoissuomi TECAn Pohjois-Suomen aluemyyntitiimi vierailulla PONSSE:n Rovaniemen tiloissa.

MIKKO

Kerro lyhyesti työnkuvastasi, ja kokemuksestasi teollisuustuotteiden parissa.

Toimin Pohjois-Suomen myyntipäällikkönä. Työnkuvaani kuuluu huolehtia alueen jälleenmyyjistä, OEM asiakkaista ja kehittää jälleenmyyntitoimintaa.

Vastaan myös valtakunnallisten tukkuliikkeiden avainasiakkuuksien myyntiliiketoimintojen ja yhteistyön kehittämisestä ja ylläpidosta.

Pitkän ja monipuolisen teollisuuden prosessien kunnossapitokokemuksen pohjalta, tulee hyvin esille osaaminen teollisuustuotteiden ratkaisumyynnissä ja niiden luomisessa. 

Uusia mielenkiintoisia trendejä alalla? 

Uusia ja innovatiivisia tuotteita on tullut valikoimaamme, joista huomioni on kiinnittynyt Teekayn putkiliitin tuotevalikoimaan.

Teekayn Palstlock liitin on hyvä esimerkki siitä, miten pääsemme nykyaikaisin menetelmin ja vaatimukset täyttäen kiinni muoviputkien jatkoliittämiseen hyväksytysti. Uudet kestävät tiivistevaihtoehdot ja riittävät vetolujuudet, sekä jatkoliittimien materiaalit ovat antaneet mahdollisuuden toimia uusilla aloilla, esimerkkinä energialaitosten kaukolämpöverkostot.

Myös OPW:n alkuperäisien Kamlok nokkavipuliittimien uusin patentti on varsin innovatiivinen. Paineen alaiseen letkustoon tai muuhun putkilinjaan kytkettävät liitimet ovat tuoneet mahdollisuuden työskennellä turvallisemmin, mutta yhtä tehokkaasti.

Monilla teollisuuden aloilla on tänä päivänä entistä tiukemmat turvallisuusvaatimukset, mutta hyödyntämällä tällaisia uusia teknologioita pystytään työt hoitamaan tehokkaasti ja turvallisesti edelleen.

TECAlta löytyy monia uusia tuotteita joilla voi tehdä perinteiset työmenetelmät uusilla innovatiivisilla ratkaisuilla. Näin saamme säästettyä aikaa, parannettua työergonomiaa sekä turvallisuutta. 


KIMMO

Kerro lyhyesti työnkuvastasi, ja oma kokemus teollisuustuotteiden parissa.

Työni TECAlla on tuotteiden, ratkaisujen ja palveluiden tarjoaminen suoraan teollisuuteen. Koen mielenkiintoisimmaksi työksi TECAlla toimia yhteistyössä Nedermanin kanssa joka onkin yksi maailman suurimmista yrityksistä työympäristöteknologian alalla.

Nedermanin laadukkailla ja toimivilla laiteratkaisuilla taataan työntekijälle parempi työympäristö ja puhtaampi hengitysilma. Paineilman saralla Ingersoll Randin ja Finin kompressoreilla saadaan tuotettua luotettavasti laadukasta paineilmaa. 

Uusia mielenkiintoisia trendejä alalla?

Tänä päivänä yrityksissä tiedostetaan, että turvallinen ja terveellinen työympäristö on perusedellytys kehitettäessä yritystä. Kehittäminen tapahtuu yhteistyössä henkilöstön kanssa ja se onkin osa normaalia työsuojelutyötä.

Kerro joistain mieleenpainuvista referensseistä tai tapauksista jotka ovat jääneet mieleen.

Tänä päivänä organisaatioiden kilpailutilanne on erittäin kova. Tarjottavasta tuotteesta riippumatta lähes aina on olemassa myös toinen yritys joka tarjoaa vastaavia tuotteita.

TECA Oy:ssä markkinoilla erottumisen keinoina toimivat ennen kaikkea asiakastarpeiden ymmärtäminen ja ratkaisujen tarjoaminen asiakkaalle jota kautta toteutuu toimintamme kulmakivi eli tyytyväinen asiakas. Esimerkiksi Ponsselta on saatu hyvää palautetta Amerikkalaisista CRI-merkkisistä turvakeloista, joissa on EZ-Coil® -kontrolloitu takaisinkelausjärjestelmä.


Muista seurata TECAa Facebookissa ja LinkedInissä!

Top