Tutustu TECAn markkinointitiimiin!

Kirsi ja Jens tässä, hei! Vastaamme yhteistuumin TECAn markkinoinnista, joten päätimme esittäytyä ja kertoa vähän tarkemmin markkinoinnin roolista.

”Maahantuonnin sekä teollisten ratkaisujen- ja palvelujen asiantuntijana TECA ymmärtää onnistuneen markkinoinnin arvon. Markkinoinnin mitattava vaikutus näkyy niin myynnissä kuin asiakastyytyväisyydessä.”
 -Jens

”Minusta meillä markkinoinnin päätehtävät on auttaa nykyisiä ja potentiaalisia asiakkaitamme menestymään omassa bisneksessään, tuoda TECAa hyvin esille sekä tuottaa koko TECAn tiimille työkaluja jotta he voivat onnistua omissa tehtävissään paremmin.”
-Kirsi

teollisuus digitaalinen markkinointi Jensin tehtäviin kuuluu mm. visuaalinen sisällöntuotto ja digitaalinen markkinointi.

Tyypillinen työpäivä:

”Tyypillistä työpäivää on vaikea kuvailla koska työ on pääsääntöisesti projektiluontoista. Erilaiset digitaaliseen markkinointiin liittyvät tehtävät, tapahtumajärjestelyt, esitteiden ja muun printin suunnittelu sekä sisäinen asiakaspalvelu muodostavat päivästä toiseen vaihtelevan kokonaisuuden.”
-Kirsi

”Normaalisti tehtävät vaihtelevat erittäin paljon, viime aikoina mielenkiintoisimmat tehtävät ovat olleet erilaiset tuotekuvaukset sekä digitaalisen markkinoinnin seuranta ja analysointi, kaikenlainen ideointi sekä visuaalinen/sisällöllinen tuottaminen digitaalisiin kanaviin.”
-Jens

teollisuus markkinointi TECAn markkinoinnin Kirsi.

Haasteet/mahdollisuudet:

”Erittäin monipuolinen työnkuva on oikeastaan työssäni mieluisinta ja myös haastavinta”
-Kirsi

”Muuntautumiskyky ja uusien markkinointikanavien hyödyntäminen ovat erinomainen mahdollisuus kehittää ja tiivistää yritystoimintaa. ’Tehdään uusilla ajatuksilla enemmän, parempaa ja vähemmällä’”
-Jens

Muista seurata TECAa Facebookissa!

Top