TECAn henkilöstön esittely saa jatkoa! Tällä kertaa esittelyssä TECAn Etelä-Suomen aluemyyntitiimi

Tänään saamme kuulla TECAn Etelä-Suomen aluemyyntitiimiltä heidän mietteitä teollisuuden haasteista sekä omista onnistumisistaan teollisuustuotteiden sekä ratkaisujen parissa!

Keijo ja jussi 09022016

Keijo

Kerro lyhyesti työnkuvastasi, ja kokemuksestasi teollisuustuotteiden parissa.

Olen työskennellyt teollisuuden parissa 25 vuotta, mielenkiintoisinta työssä on asiakkaat ja uudet haasteet aina pienistä kohteista kokonaisiin työympäristöprojekteihin.

Kerro joistain mieleenpainuvista referensseistä

Erottajan paloasema ja sinne toimitetut sekä asennetut pakokaasunpoistolaitteet, kohdepoistolaitteet, paineilmalaitteet, paineilman huoltolaitteet ja jousikaapelirummut. Mieleen on myös jäänyt Auramo Oy ja hitsaamoon toimitetut kohdepoisto- ja suodatinlaitteet, imupuomiratkaisut sekä hiomahuoneiden pölynpoistolaitteet.


Jussi

Kerro lyhyesti työnkuvastasi, ja kokemuksestasi teollisuustuotteiden parissa.

Toimin TECAlla Etelä-Suomen myyntipäällikkönä ja vastaan jälleenmyynnistä ja OEM asiakkaista. Toimin myös yhden valtakunnallisen tukkuliikkeen avainhenkilönä vastaten asiakassuhteen ylläpitämisestä ja kehittämisestä.

Uusia mielenkiintoisia trendejä alalla?

Hintakilpailu on kovaa nykypäivänä ja siinä pysyminen ei välttämättä ole aina ihan helppoa. Kun on hyvät tuotteet ja kokonaispaletti toimitusketjussa toimii, pärjäämme mukana muuttuvassa markkinatilanteessa. Työturvallisuuteen ja työympäristöön panostetaan teollisuudessa koko ajan enemmän ja enemmän. 

Kerro joistain mieleenpainuvista referensseistä

Yksi referenssi on VR-Yhtymälle yhdessä jälleenmyyjä Etran kanssa asennetut Nederman letkukelat tuulilasin pesuaineelle Helsingin Pasilan varikolle, veturi halliin. Keloista räätälöitiin entistä toimivammat, jotta ne kestäisivät todella kovaa käyttöä. Edelliset Nederman kelat olivat palvelleet siellä jo yli 20 vuotta.


Muista seurata TECAa Facebookissa ja LinkedInissä!

Top