Kiitos tästä vuodesta kaikille asiakkaillemme ja kumppaneillemme!

Kuluva vuosi on ollut yrityksessämme voimakkaan kehittämisen aikaa. TECAn kirkastettu visio: Me ylitämme asiakkaan odotukset yhteistyöllä, ammattitaidolla ja luotettavalla palvelulla on antanut suunnan kaikelle toiminnallemme.

Olemme ottaneet tänä vuonna monia askelia, joissain kohdin jopa harppauksia kohti visiota.  Aukioloaikaamme on jatkettu kahdella tunnilla, asiakaspalvelu ja varasto ovat avoinna klo 7-17. Olemme vahvistaneet asiakaspalvelutiimiä edelleen ja panostaneet tiimin kouluttamiseen.

Palveluiden ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaille on kiinnitetty erityistä huomiota. Tästä hyvä esimerkki on laajentuneet hyllytyspalvelut, joista olemme saaneet erityistä kiitosta asiakkailta. Markkinoinnissa olemme panostaneet kotisivujen kehittämiseen ja muun digitaalisen viestinnän kasvattamiseen.

Ensi vuonna haluamme päästä lähemmäksi asiakasta.
Jatkamme huoltopalveluiden, sekä Vantaan huoltokorjaamon että asiakkaiden luona tehtävien tehdashuoltopalveluiden, kehittämistä edelleen. Logistiikkaan panostamme hankkimalla uudet varastoautomaatit Vantaan keskusvarastolle.

Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme oman liiketoimintansa kasvattamisessa.
Toivotan kaikille teille menestyksekästä vuotta 2016.

Me ylitämme asiakkaan odotukset

Muista seurata TECAa Facebookissa ja LinkedInissä!

Top