TECA Oy - puhtaasti ammattilainen

TECA on yksi Suomen johtavista teollisuustuotteiden, -ratkaisuiden ja -palveluiden toimittajista. Olemme osa kansainvälistä Indutrade-konsernia. Ydintoimintamme perustuu laajaan ja laadukkaaseen tuotevalikoimaan sekä kattaviin toimialakohtaisiin ratkaisukonsepteihin. Palveluihimme kuuluvat tekniset tukipalvelut ja laajat huoltopalvelut asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Olemme ylpeitä laajasta kokemuksestamme ja pitkästä historiastamme Suomen teollisuudessa jo vuodesta 1938. Hyödynnämme kattavaa tuotevalikoimaamme ja korkeaa osaamistasoamme löytääksemme sopivimmat teollisuusratkaisut asiakkaillemme, kaikista tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

Kehitämme jatkuvasti tuote-, ratkaisu- ja palvelutarjontaamme vastaamaan asiakkaidemme kasvavaa kysyntää.


TUOTTEET

Laadukkaat tuotteet muodostavat yrityksemme ytimen, tästä kaikki on lähtenyt liikkeelle; ensiluokkaisten tuotteiden maahantuonnista ja myynnistä. Tuotevalikoimassamme keskitymme tuotteen laatuun ja toiminnallisuuteen. Laadukkaiden tuotteiden avulla voimme tarjota ensiluokkaisia ratkaisuja asiakkaamme tarpeisiin.

RATKAISUT

Ratkaisujemme avulla saavutatte omat tavoitteenne paremmin ja tehokkaammin. Ensiluokkaisten tuotteiden ja laajan asiantuntemuksemme avulla toteutamme avaimet käteen -ratkaisuja kaikille teollisuuden aloille.

PALVELUT

Kehitämme jatkuvasti asiakaspalveluamme vastaamaan tarpeitanne. Tarjoamme tekniset tukipalvelut, kattavat huoltopalvelut sisältäen ennakoivat huoltosopimukset, korjaushuollot, korjaamopalvelut, vuosihuollot, tuotteiden nouto- ja huoltopalvelut. Tarjoamme myös hyllytyspalvelut tuotantoaloihinne.

Palveluvalikoimaamme täydentää laaja tuotevarasto, joka varmistaa nopean saatavuuden ja toimitusvarmuuden, sekä käyttöönotto- ja koulutuspalvelut.


Asiakaspalvelu 029 006 271
asiakaspalvelu@teca.fi

Tiilitie 6 A, 01720 Vantaa
Varastotie 15, 65610 Mustasaari

www.teca.fi

TECA Tiilitie 6 toimisto
TECA kasvaja 2017
Top

Anna määrä:

Lisää