Huoltosopimukset

Huoltosopimus tähtää laitteiston käytettävyyden maksimointiin. Ennen sopimuksen solmimista laitteen huoltotarve kartoitetaan huomioiden käyttötunnit ja käyttöolosuhteet. Kartoituksen perusteella luodaan ennakkohuoltosopimus, jonka myötä laitteen käyttövarmuus saadaan nostettua halutulle tasolle.

Toimintavarmuus

Ennakoivan kunnossapidon ja säännöllisen huollon myötä järjestelmien käytettävyys voidaan maksimoida. Sopimukseen sisältyvän jatkuvan valvonnan avulla laitteistosta ylläpidetään toiminta- ja huoltohistoriaa.

Kustannusten ennakoitavuus

Huoltosopimuksen myötä yllättävien korjausten tarve vähenee merkittävästi ja vuotuiset ylläpitokustannukset ovat ennakoitavissa.

Käytettävyys

Ongelmatapauksissa huoltoteknikkomme ovat nopeasti käytettävissänne. Nopea toiminta lyhentää seisokkiaikoja ja minimoi niiden aiheuttamia tuotantomenetyksiä.

Takuu

Solmimalla SelectCARE -huoltosopimuksen annamme viiden vuoden takuun Ingersoll Rand pyöriville paineilmakompressoreille ja ilmakuivaajille.

Huoltosopimuksen laatiminen

Vuosihuoltosopimus säästää selvää rahaa pidentämällä laitteiden käyttöikää ja turvaamalla käyttövarmuuden. Yksilöllisen laiteseurantajärjestelmän avulla varmistamme koneiden toimivuuden ja laitteiden seisontapäivät vähenevät. Huoltosopimuksen voit solmia joko yksittäisiin laitteisiin tai kattamaan koko laitekannan.

Räätälöimme huoltosopimuksen tarpeittesi mukaan, varaosatoimituksista koko järjestelmän kattavaan ennakoivaan kunnossapitoon.

 

Ole yhteydessä ja kysy lisätietoja

Jukka Loukkola
Huoltopäällikkö

Puh. 050 529 7692
Top

Anna määrä:

Lisää