TECA - Tuotteet, Ratkaisut, Palvelut

teca yritysesite 2017

Me TECAlla hyödynnämme kattavaa tuotevalikoimaamme ja korkeaa osaamistasoamme löytääksemme sopivimmat teollisuusratkaisut asiakkaillemme, kaikista tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Kehitämme jatkuvasti tuote-, ratkaisu- ja palvelutarjontaamme vastaamaan asiakkaidemme kasvavaa kysyntää.

 

Tutustu meihin ja tarjoamiimme tuotteisiin, ratkaisuihin ja palveluihin:


Lataa esite tästä:

TUOTTEET

Laadukkaat tuotteet muodostavat yrityksemme ytimen, tästä kaikki on lähtenyt liikkeelle; ensiluokkaisten tuotteiden maahantuonnista ja myynnistä.
Tuotevalikoimassamme keskitymme tuotteen laatuun ja toiminnallisuuteen. Laadukkaiden tuotteiden avulla voimme tarjota ensiluokkaisia ratkaisuja asiakkaamme tarpeisiin.

RATKAISUT

Ratkaisujemme avulla saavutatte omat tavoitteenne paremmin ja tehokkaammin.
Ensiluokkaisten tuotteiden ja laajan asiantuntemuksemme avulla toteutamme avaimet käteen -ratkaisuja kaikille teollisuuden aloille.

PALVELUT

Kehitämme jatkuvasti asiakaspalveluamme vastaamaan tarpeitanne.
Tarjoamme tekniset tukipalvelut, kattavat huoltopalvelut sisältäen ennakoivat huoltosopimukset, korjaushuollot, korjaamopalvelut, vuosihuollot, tuotteiden nouto- ja huoltopalvelut. Tarjoamme myös hyllytyspalvelut tuotantotiloihinne.
Palveluvalikoimaamme täydentää laaja tuotevarasto, joka varmistaa nopean saatavuuden ja toimitusvarmuuden, sekä käyttöönotto- ja koulutuspalvelut.


Tutustu yrityksen tarjoamiin palveluihin ja ota yhteyttä

Asiakaspalvelu
TECA Facebookissa
TECA LinkedInissä

Top