TECA osallistui ENERPAC teollisuus- ja pulttaustyökalujen koulutukseen

TECAn voitelulaitteiden ja hydraulityökalujen tuoteryhmäpäällikkö Jukka Paumo sekä Pohjois-Suomen myyntipäällikkö Kimmo Kangas osallistuivat päämiehemme Enerpacin huhtikuussa järjestämään kolmepäiväiseen intensiivikoulutukseen Alankomaissa, Eden kaupungissa. Enerpacin Euroopan keskitetyssä toimipisteessä sijaitsee myös yrityksen varasto-, koulutus- ja osakokoonpanotilat.

Tilaisuus oli jaettu kahteen osuuteen. Ensimmäinen osuus käsitteli Enerpac teollisuustyökaluja, hydrauliikka- ja turvallisuusoppia sekä Enerpacin tuotteiden läpikäyntiä ja käytännön tehtäviä. Koulutuksen toinen osuus liittyi pulttaustyökaluihin. Enerpacin asiantuntevat kouluttajat esittelivät muun muassa Enerpac mutterinhalkaisijat, hylsykäyttöiset hydrauliavaimet, räikkämalliset hydrauliavaimet sekä eri pumppuvaihtoehdot.

Hydraulityökalukoulutus enerpac teca oy

Koulutuksessa tehtiin myös ohjattuja käytännön tehtäviä; erilaisten pumppujen ja sylintereiden kytkentöjä sekä sylinterien nopeuksien tarkastelua. Jousipalautteisten- ja kaksitoimisten sylinterien väliset nopeuserot olivat huomattavia, mutta myös pumpuissa ilmeni isoja nopeuseroja. Koulutuksessa kokeiltiin myös Enerpacin mutterinhalkaisijoiden toimivuutta. Halkaisijat osoittautuivat nopeiksi, helppokäyttöisiksi ja erittäin tarkoiksi työkaluiksi.

Koulutuksen pohjalta Enerpac tuotteiden ylivoimainen laatu ja uskomattoman laaja tuotevalikoima tuli ilmeisemmäksi kuin koskaan. Enerpacin panostus turvallisuuteen näkyy kaikissa tuotteissa. Koulutustilaisuuden ansiosta TECAn järjestämät tuotekoulutukset tulevat olemaan kattavampia ja entistäkin hyödyllisempiä TECAn jälleenmyyjille ja loppukäyttäjille.

Tulemme lähitulevaisuudessa laajentamaan verkkosivujemme Enerpac-valikoimaa usealla uutuustuotteella. Uutisoimme uusista tuotelanseerauksista verkkosivuillamme ja TECAn Facebookissa ja LinkedInissä!


Kiinnostuitko Enerpac hydraulityökaluista?

Tutustu markkinoiden laadukkaimpiin hydraulityökaluihin:


Tutustu yrityksen tarjoamiin palveluihin ja ota yhteyttä:

Asiakaspalvelu
TECA Facebookissa
TECA LinkedInissä

Top